Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2021, 13:03
Čas čítania 1:21
Richard Bonde TASR

Kolíkovej frakciou sa bude zaoberať koaličná rada cez týždeň, Boris Kollár chce na poste podpredsedu parlamentu Juraja Šeligu

POLITIKA BORIS KOLLÁR KORONAVÍRUS MÁRIA KOLÍKOVÁ OČKOVANIE POLITICI ROMAN MIKULEC
Uložiť Uložené

Zároveň súhlasí so Štefanom Hamranom na pozícii policajného prezidenta.

Prechodom frakcie ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej do klubu SaS sa bude zaoberať koaličná rada. Koalícia sa dohodne na tom, či otvoria koaličnú zmluvu a rozhodnú, či má Kolíková stále nárok na ministerské kreslo. V diskusnej relácii V politike v televízii TA3 to povedal predseda Národnej rady Boris Kollár.

Odporúčané
Kalifornia chystá zákon proti „stealthingu“. Ten bude trestať mužov, ktorí si bez dovolenia partnerky dajú počas sexu dole kondóm Kalifornia chystá zákon proti „stealthingu“. Ten bude trestať mužov, ktorí si bez dovolenia partnerky dajú počas sexu dole kondóm 12. septembra 2021, 10:17

Miesto podpredsedu parlamentu by podľa Kollára malo ostať strane Za ľudí, vie si tam predstaviť poslanca Juraja Šeligu. „Všetky scenáre sú otvorené. My nemáme žiadne personálne požiadavky,“ podotkol Kollár.

Tvrdí, že so zvyšnými poslancami, ktorí ostali v strane Za ľudí, Sme rodina nerokuje. Považuje to za „nepekný akt“, ak by rozkladal svojho koaličného partnera. Kollár nemá ambíciu rozširovať klub, dodáva však, že sú otvorení a môže k nim prísť ktokoľvek.

Domov
Zdieľať
Diskusia