Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. septembra 2021, 17:09
Čas čítania 0:39
Adam Novosad TASR

Zrazila 18-ročnú študentku Linh, teraz spoznala trest. Miss Kralevich neposlali za mreže, ale roky si nesadne za volant

NEWS AUTONEHODA POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Nehoda sa stala na Tomášikovej ulici v Bratislave.

Bývalá miss a podnikateľka Daniela Kralevich nepôjde za usmrtenie mladej študentky Linh natvrdo za mreže. Kralevich minulý rok 21. septembra zrazila Linh na Tomášikovej ulici v Bratislave, keď študentka prechádzala cez priechod pre chodcov. Šoférka sa obhajovala, že si za zníženej viditeľnosti dievča nestihla všimnúť.

Obhajca poškodenej rodiny Peter Vačok teraz informoval, že Kralevich na základe rozhodnutia bratislavského okresného súdu dostala podmienečný trest odňatia slobody na dva roky a sedem mesiacov.

kralevich
Zdroj: TASR/Miroslav Košírer

„Sudca OS Bratislava II 28. júla odsúdil trestným rozkazom obvinenú Danielu K. za prečin usmrtenia na trest odňatia slobody vo výmere dva roky a sedem mesiacov s podmienečným odkladom na skúšobnú lehotu v trvaní štyri roky. Popri treste odňatia slobody sudca uložil aj trest zákazu činnosti viesť motorové vozidlá na dobu šesť rokov,“ informoval obhajca.

Prípad sa však nekončí trestným rozkazom, ktorým sudca Okresného súdu Bratislava II šoférku potrestal, pretože Kralevich aj prokurátor podali voči rozhodnutiu odpor. Finálny trest sa preto podnikateľka dozvie až po ukončení hlavného pojednávania, ktorého začatie bude teraz nariadené.

Domov
Zdieľať
Diskusia