Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Podcasty - Podgast

Grilmajster Dalibor Porubský: Do Dominikánskej republiky som priniesol poctivú slovenskú klobásu

Hosťom najnovšieho Podgastu je Dalibor Porubský, ktorého vášňou a hlavným kulinárskym odborom je grilovanie.

Matej Ohrablo, Čoje
8. 9. 2021 12:04 Čas čítania: 0:47
Zdieľať
Uložiť Uložené
Zdieľať Zdieľať článok
Podcasty - Podgast
0
Matej Ohrablo
Čoje
8. 9. 2021 12:04
Čas čítania: 0:47

Grilmajster Dalibor Porubský: Do Dominikánskej republiky som priniesol poctivú slovenskú klobásu

Hosťom najnovšieho Podgastu je Dalibor Porubský, ktorého vášňou a hlavným kulinárskym odborom je grilovanie.

Matej Ohrablo
Čoje
8. september 2021, 12:04
Čas čítania: 0:47
Zdieľať
Uložiť Uložené
Zdieľať Zdieľať článok
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Odoberať newsletter REFRESHERu
10 najlepších člankov Refresheru, raz za týždeň. Ak ťa emaily prestanú baviť, tak ich kedykoľvek zrušíš. Zadaním emailu súhlasíš s podmienkami portálu.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

  

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • V čom Slováci v rámci grilovania zaostávajú za Dominikáncami a zvyškom sveta.
  • Ako by sa dal napraviť problematický vzťah Slovákov k vnútornostiam.
  • Čím je podľa neho unikátna trenčianska fazuľovica.

 

Dalibor Porubský sa vo svojom kulinárskom umení špecializuje najmä na grilovanie. V Bratislave a na Slovensku sme si ho veľmi neužili, podstatnú časť svojho života prežil v Dominikánskej republike, kde si založil aj rodinu. Momentálne rozbieha v Madride reštauráciu pre českú sieť remeselných pivovarov. Vypočujte si jeho zaujímavé rozprávanie o mäse, grilovaní, varení v cudzine, ale aj tom, akí sme my Slováci v skutočnosti pohostinní.

 

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

  

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu podcasty@refresher.sk.
Upozorniť na chybu. Ak si našiel nedostatok v článku alebo máš pripomienky, daj nám vedieť.
Náhľadový obrázok: Čoje
NAHOR
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo
Zdieľať
Uložiť Uložené
Zdieľať Zdieľať článok
Dostávaj najlepší obsah mailom
Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah.
Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.
Posielať email
Najčítanejšie články
Teraz
24 hod
7 dní
30 dní
Viac z témy podcasty
Viac článkov
Sponzorované články
Viac článkov
Ďalšie news
pred 2 hodinami
„Nemám v úmysle zabiť Zelenského,“ povedal Putin. Sľúbil to ešte na začiatku vojny izraelskému premiérovi.
viac news
Mohlo by ťa zaujímať
Prejsť na úvodnú stránku
Domov
Zdieľať
Diskusia
Hľadať
Zapni upozornenia a už ti nič neujde!

Chceš vedieť čo sa deje a mať prehľad? Dostávaj upozornenia o najhorúcejších správach na Refresheri.

(Príklady: Horel Notre Dame, Zomrel Mac Miller, Trailer na Avengerov)
(Príklady: Sagan skončil prvý, Nový zákon s vplyvom na moderných ľudí, Dnes nás čaká zatmenie slnka)
Ak chceš, aby sme ti poslali takmer všetky novinky, vyber túto možnosť.