Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2021, 17:09
Čas čítania 0:42
Adam Novosad

Starší Japonec ukradol z práčovní mladým dievčatám vyše 700 kusov nohavičiek. Jedna 21-ročná študentka ho prichytila pri čine

NEWS SEXUALITA SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE
Uložiť Uložené

Tento 56-ročný chlapík mal v posledných rokoch nezvyčajnú záľubu v nohavičkách mladých žien. Prišiel však na psa mráz.

Starší chlapík z Japonska nedokázal odolať pokušeniu a v posledných rokoch ukradol z verejných práčovní viac ako 700 kusov ženskej spodnej bielizne. Polícia z mesta Beppu sa zamerala na 56-ročného muža po tom, čo ho mladá študentka obvinila, že jej v práčovni manipuloval so spodnou bielizňou, informuje Yahoo.

Keď sa muži zákona vydali prehľadať byt Tetsua Uratu, nemohli po vstupe doň veriť vlastným očiam. V byte narazili na starostlivo uskladnenú aj porozhadzovanú spodnú bielizeň, ktorú skonfiškovali, a po jej prepočítaní verejnosti oznámili, že muž doma dohromady schovával minimálne 730 kúskov.

japonsko
Zdroj: Beppu City Police

„Také veľké množstvo nohavičiek sme neskonfiškovali už roky,“ potvrdil hovorca polície z Beppu. Keby však nebolo istej 21-ročnej študentky, ktorej identitu sa polícia rozhodla z dôvodu jej bezpečnosti utajiť, tak by zrejme Tetsuo Urata pokračoval vo svojej záľube aj naďalej.

Domov
Zdieľať
Diskusia