Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2021, 9:30
Čas čítania 6:23
Adam Novosad

Súlož pred publikom, aby sex nevnímali povrchne ako v porne. Týchto 5 bizarných reality šou ti spríjemní koniec leta

Súlož pred publikom, aby sex nevnímali povrchne ako v porne. Týchto 5 bizarných reality šou ti spríjemní koniec leta
Zdroj: Naked Attraction
FILMY A SERIÁLY REALITY ŠOU
Uložiť Uložené

Fenomén reality šou naberá na obrátkach od momentu, keď Netflix vydal Too Hot to Handle. Existuje však viacero bizarnejších alternatív.

Celé leto sa na streamingových platformách tiahne v znamení primitívnych reality šou, ktoré kombinujú sex, lásku, zoznamovanie a zúfalstvo. Hovoríme síce, že sú primitívne, ale v skutočnosti sa na nich dá parádne zabaviť, vtipne ich komentovať s priateľmi a získať sondu do zmýšľania ľudí, ktorí vôbec mali odvahu prihlásiť sa a potom celý čas šaškovať pred kamerou.

Odporúčané
Päť kôl divokého sexu za jedinú noc napriek zákazu, ale mínus 30-tisíc eur. Ako dopadlo Too Hot to Handle po brazílsky? Päť kôl divokého sexu za jedinú noc napriek zákazu, ale mínus 30-tisíc eur. Ako dopadlo Too Hot to Handle po brazílsky? 4. augusta 2021, 10:30

Šou Too Hot to Handle nateraz nechajme v úzadí, pretože sme sa pozreli na alternatívy, ktoré by sa ti mohli pozdávať, ak hľadáš nenáročný divácky zážitok bez zbytočnej intelektuálnej námahy, ale rád by si zostal pri téme sexu a vzťahov. 

Ani od jednej z nasledujúcich šou netreba mať príliš veľké očakávania, napriek tomu sa však medzi nimi nájdu klenoty, ktorých koncepty vedia zaujať aj človeka obľubujúceho lepšie umenie. V končiacom horúcom lete si predsa treba vedieť oddýchnuť aj bez zapájania mozgových buniek. 

V tomto článku si prečítaš:
  • Ako sa mužskí prostitúti v Gigolos hrdia sexom za peniaze.
  • Prečo šou Naked and Afraid nikdy nebola o zoznamovaní a láske.
  • Ako funguje šou Sex Box, v ktorej súťažiaci súložia priamo pred publikom.
  • Prečo sa zo šou Sex Box dajú získať nové poznatky.
  • Ako šou Neighbors with Benefits predstavila swingers životný štýl.
  • Ako na vymieňanie sexuálnych partnerov reagujú manželky súťažiacich.
  • Prečo sú v šou swingers páry stále pripité a odviazané.
  • Ako funguje šou Naked Attraction so šiestimi nahými súťažiacimi.
  • Prečo sa pred koncom šou musí donaha vyzliecť aj hlavný súťažiaci.

Gigolos

Skutoční ľudia, skutočné príbehy. Ak ťa však už prestalo baviť Too Hot to Handle, kde je koncept vopred daný a súťažiaci sa musia prispôsobiť pravidlám, potom ti možno padne do oka reality seriál Gigolos. Zachytáva život piatich mužských prostitútov žijúcich v americkom meste hriechu Las Vegas, kde sa na nič nemusia hrať, len sa nechali kamerami nasnímať počas svojich bežných životov.

Odporúčané
Víťazka Farmy Lucia Gašparíková: Za správanie k Adamovi sa hanbím. Za jednou vecou si však stojím (Rozhovor) Víťazka Farmy Lucia Gašparíková: Za správanie k Adamovi sa hanbím. Za jednou vecou si však stojím (Rozhovor) 21. decembra 2023, 10:30

Vtip spočíva v tom, že reality šou v skutočnosti nemá žiadne pravidlá, a tak sa mužskí prostitúti vozia na naleštených autách, navštevujú svoje klientky a vytešujú sa z toho, že v americkom štáte Nevada obchádzajú zákony.

V skutočnosti je vo väčšine prípadov prostitúcia nelegálna, ale gigolovia sa v seriáli tvária, že peniaze prijímajú výlučne pred samotným sexuálnym aktom za to, že spoločne trávia čas s klientkami. Ba čo viac, prijať akúkoľvek sumu alebo dar po uskutočnení sexuálnych služieb je podľa podmienok skupiny gigolov zakázaný. Aspoň oficiálne.

Najbizarnejšie na celom seriáli je to, ako otvorene všetci o kupovaní a predávaní sexuálnych služieb rozprávajú. Možno nie je nič zvláštne na tom, že sa prostitúti chcú svojím životným štýlom chváliť pred kamerou, pretože sú na spôsob svojho živobytia pyšní, človeku sa však rozum zastavuje, keď sa pozerá na dámy, ktoré sa nechajú natáčať pri tom, ako si platia za sex. Iný kraj, iný mrav.

Aj keď sa televíznej stanici Showtime podarilo natočiť až šesť sérií seriálu, verejnosť ho nikdy neprijala tak, ako by si možno jeho tvorcovia želali. Postupom času sa objavovalo čoraz viac obvinení, že gigolovia sa prostitúciou ani neživia na plný úväzok, a občas sa v úlohách klientok objavili známe aj menej známe pornoherečky, a tak popularita klesala až padla na dno.

Naked and Afraid

Spoj boj o prežitie s nahotou a máš recept na úspech. Zrejme takto rozmýšľali producenti z populárnej televíznej stanice Discovery Channel, keď vymýšľali reality šou Naked and Afraid, ktorej cieľom je prežiť v divočine bez akéhokoľvek oblečenia s minimom užitočných nástrojov na to, aby si neprišiel o fyzické alebo mentálne zdravie hneď v prvých pár hodinách súťaže.

Odporúčané
 KVÍZ: Podarilo by sa ti uspieť v šou Big Brother? Zisti, či to dotiahneš až do finále KVÍZ: Podarilo by sa ti uspieť v šou Big Brother? Zisti, či to dotiahneš až do finále 20. decembra 2023, 12:00

Naked and Afraid sa začína, keď sa v divočine stretne jeden muž s jednou ženou, vyzlečú sa a pustia sa do práce. Celé dobrodružstvo v izolovanej divočine, ktorá však podľa zákulisných šumov občas nie je až taká izolovaná, ako by ti chceli producenti nahovoriť, trvá 21 dní a na jej začiatku majú obaja súťažiaci možnosť vybrať si dva predmety, ktoré by im mali s prežitím pomôcť.

Väčšina ľudí staví na užitočné nástroje, aby si mohli zabezpečiť jedlo alebo postaviť prístrešok, lenže objavujú sa aj súťažiaci, ktorí si na trojtýždňové dobrodružstvo radšej vezmú predmet, na ktorý sú citovo naviazaní, aby mali namiesto fyzickej výhody skôr psychickú pohodu. Zvyčajne však aj tak ide o sekeru či zapaľovač.

Ak si sa tešil, že nahota bude skvelým receptom na budovanie vzájomnej príťažlivosti či vzplanutie lásky, z Naked and Afraid budeš zrejme sklamaný.

V skutočnosti nejde o zoznamovaciu reality šou, takže prioritou súťažiacich nie je nadviazať so svojím náprotivkom vzťah. Po ôsmich rokoch však s príchodom šou ako Too Hot to Handle začína Discovery Channel skúšať vlastnú verziu zoznamovacej šou – volať sa bude Naked and Afraid of Love a odvysielať by ju mali už čoskoro.

 Sex Box

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 102319 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako funguje šou Sex Box, v ktorej súťažiaci súložia priamo pred publikom.
  • Prečo sa zo šou Sex Box dajú získať nové poznatky.
  • Ako šou Neighbors with Benefits predstavila swingers životný štýl.
  • Ako na vymieňanie sexuálnych partnerov reagujú manželky súťažiacich.
  • Prečo sú v šou swingers páry stále pripité a odviazané.
  • Ako funguje šou Naked Attraction so šiestimi nahými súťažiacimi.
  • Prečo sa pred koncom šou musí donaha vyzliecť aj hlavný súťažiaci.
Domov
Zdieľať
Diskusia