Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2021, 6:39
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

O 2 týždne začína 3. séria What We Do in the Shadows. Geniálna upírska komédia ťa pobaví trailerom s vlkolakmi

O 2 týždne začína 3. séria What We Do in the Shadows. Geniálna upírska komédia ťa pobaví trailerom s vlkolakmi
Zdroj: FX
FILMY A SERIÁLY WHAT WE DO IN THE SHADOWS
Uložiť Uložené

Nová séria komédie What We Do in the Shadows sa začne vysielať už v septembri.

Ako každý seriál, aj What We Do in the Shadows sa pre koronavírus omeškal. Tretia séria tak po dlhšom čakaní odštartuje na FX už 2. septembra. FX pri tejto príležitosti vydalo vôbec prvý trailer. Už tradične ukazuje len niekoľko dôležitých scén a tie najvtipnejšie momenty si tvorcovia nechávajú na samotné vysielanie.

Odporúčané
RECENZIA: Free Guy RECENZIA: Free Guy 13. augusta 2021, 15:30

Ak si pozrieš ktorýkoľvek z trailerov na seriál, zistíš, že tvorcovia v nich naozaj šetrili materiálom a najlepšie vtipy si užiješ až priamo pri sledovaní. A to máme radi. Seriál sme odporúčali aj v samostatnom článku, po ktorom by si mu rozhodne mal dať šancu. Už po pár dieloch ti bude jasné, či je tento štýl humoru pre teba.

My sa pri ňom kráľovsky zabávame a smejeme sa, až sa neraz za brucho chytáme. Deň po premiére budeš môcť nové časti sledovať aj na Hulu. A na záver ešte jedna potešujúca správa: FX potvrdilo prípravy aj na 4. sériu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia