Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2021, 11:05
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Disney+ sa na Slovensko tento rok nedostane. Poznáme konečný dátum vydania

Disney+ sa na Slovensko tento rok nedostane. Poznáme konečný dátum vydania
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY DISNEY+
Uložiť Uložené

Zatiaľ ti bude musieť stačiť Netflix, HBO, Apple TV+ a Amazon Prime.

Spoločne s ohlásením, že Disney+ si už celosvetovo predpláca 116 miliónov používateľov, sa portálu Živé.sk podarilo získať od Disney informácie o plánovanom štarte streamingovej platformy aj u nás na Slovensku. 

Odporúčané
Zabila sa, lebo medzi kolegami kolovali jej nahé fotky. Prečo zamestnanci firiem Ubisoft a Activision protestujú proti vedeniu? Zabila sa, lebo medzi kolegami kolovali jej nahé fotky. Prečo zamestnanci firiem Ubisoft a Activision protestujú proti vedeniu? 7. augusta 2021, 14:30

„Sme radi, že môžeme potvrdiť, že Disney+ bude spustené na Slovensku a v Českej republike v lete 2022. Ceníme si trpezlivosť našich fanúšikov, pretože sa snažíme poskytovať čo najlepšie zážitky zo služby Disney+ vo východnej Európe,“ uviedlo Disney v stanovisku pre Živé.sk.

Bohužiaľ, štart služby sa teda odkladá o niekoľko mesiacov. Rovnako ako v prípade HBO Max, aj Disney+ sme sa mali dočkať už niekedy v priebehu tohto roka. Nakoniec si však počkáme do jari, respektíve do leta 2022. V rovnakom čase sa bude Disney+ spúšťať aj v ďalších krajinách vrátane Českej republiky, Južnej Afriky či na Strednom východe. V súčasnosti prebiehajú rozsiahle práce na dabingu, aby si všetky filmy a rozprávky mohli na Disney+ užiť aj deti.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia