Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2021, 13:33
Čas čítania 1:25
Viktor Kniš

Matovičovo vyhlasovanie 100-tisícových výhercov očkovacej lotérie sa dostane do prime timu

NEWS OČKOVANIE
Uložiť Uložené

RTVS bude vysielať vyhlasovanie víťazov očkovacej lotérie o 20.30 h. Presunie kvôli tomu iné programy.

Matovičova šou pre zaočkovaných s názvom Byť zdravý je výhra dostane vo verejnoprávnej RTVS najprestížnejší vysielací čas – v nedeľu o 20.30 h. Informuje o tom portál Mediaboom, podľa ktorého práve kvôli očkovacej lotérii budú musieť preložiť chystanú novinku Pečie celé Slovensko. 

„Vo víkendovom vysielaní, v ktorom roky verejnoprávna televízia najväčšie šou vysiela, pokračuje so stabilným programom – v piatky s Milujem Slovensko a v soboty s celým zábavným pásmom od Záhad tiel cez Pumpu po Neskoro večer. Na nedele na začiatku jesene ponecháva zaradené filmové minisérie, ktoré však odsunie práve hodinovou lotériou,“ informuje Mediaboom. 

RTVS odvysiela sériu žrebovaní očkovacej prémie s názvom Byť zdravý je výhra od 15. augusta.

Moderátormi 55-minútových nedeľných programov budú Vera Wisterová a Marcel Forgáč. Počas vysielania majú vystúpiť mnohé známe osobnosti, súčasťou relácií budú aj hudobní hostia.


„RTVS od vypuknutia pandémie informuje svojich divákov a poslucháčov, ako sa pred šírením vírusu chrániť, a vynakladá mnoho úsilia na šírenie osvety. Jedným z nástrojov, ktoré môžu pomôcť k budovaniu kolektívnej imunity na Slovensku, je aj očkovacia prémia. Ďakujem všetkým, ktorí sa doposiaľ zaočkovali, a tým, ktorí sa zaregistrovali, držím v súťaži palce,“ povedal generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník.

Igor Matovič.
Igor Matovič. Zdroj: Facebook/Igor Matovič


Podľa slov hovorkyne každý pracovný deň o 18.50 h zverejní RTVS na Jednotke mená vyžrebovaných základných výhier, teda 20-krát po 1 000 eur, a štandardných výhier, tzn. 5-krát po 10 000 eur. „Žrebovanie výhier prebehne pod dozorom notára. Súčasťou relácií počas pracovných dní budú postupne aj dokrútky s výhercami jednotlivých finančných výhier,“ uviedla Pivarčiová.


Žrebovanie výhercov automatickej výhry 5-krát po 1 000 eur, ktorí budú mať šancu vyhrať aj prémiovú výhru 100 000 eur, odvysiela televízia naživo každú nedeľu večer na Jednotke v hlavnom vysielacom čase. Ak chcú ľudia zabojovať o prémiovú výhru, budú musieť do 20 sekúnd od zazvonenia zdvihnúť telefón a počas hovoru na výzvu moderátora povedať heslo vyobrazené počas vysielania na obrazovke.


Do súťaže bude podľa slov hovorkyne zaradený každý zaočkovaný proti ochoreniu covid-19, teda fyzická osoba, ktorá dovŕšila 18 rokov, je plne spôsobilá na právne úkony, bolo jej pridelené rodné číslo, má trvalý pobyt na Slovensku a bola očkovaná na Slovensku ktoroukoľvek vakcínou proti ochoreniu covid-19 tu používanou a ktorá je ako očkovaná osoba evidovaná v databáze. Potrebné je tiež registrovať sa na webe www.bytzdravyjevyhra.sk za určených podmienok.

Domov
Zdieľať
Diskusia