Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2021, 6:37
Čas čítania 1:14
Dominik Vetrák

Sťažoval sa na sexuálne obťažovanie a vyhodili ho z Hollywoodu. Hviezda Múmie sa teraz vracia do veľkých blockbusterov a komédií

Sťažoval sa na sexuálne obťažovanie a vyhodili ho z Hollywoodu. Hviezda Múmie sa teraz vracia do veľkých blockbusterov a komédií
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY BRENDAN FRASER KILLERS OF THE FLOWER MOON
Uložiť Uložené

Brendan Fraser sa pripája k nabitému hereckému obsadeniu drámy Killers of the Flower Moon.

Brendan Fraser sa vytratil z Hollywoodu po množstve snímok, ktoré kasovo sklamali, a herec sa začal upisovať čoraz horším a menším projektom. Mnohí si jeho filmy po Múmii 3 nevedia vybaviť. Po roku 2008 už hral len v priemerných a podpriemerných filmoch.


V roku 2018 prezradil, že za úpadkom jeho kariéry stojí aj incident z roku 2003, keď ho vraj počas obeda organizovanom HFPA (Hollywood Foreign Press Association) chytil za zadok prezident spoločnosti a tlačil mu aj na intímne partie. Fraser sa vtedy cítil ako dieťa a myslel si, že sa rozplače.

Herec sa ozval, no v tom čase sa mu producenti mohli akurát tak vysmiať do očí. Následne ho pridali na takzvaný blacklist, takže s ním žiadne štúdio a producenti nechceli spolupracovať. Len preto, že sa nechcel nechať sexuálne obťažovať. 

Odporúčané
Slávni herci, ktorí sa rozhodli skončiť s herectvom, alebo o nich už hollywoodski producenti nestoja Slávni herci, ktorí sa rozhodli skončiť s herectvom, alebo o nich už hollywoodski producenti nestoja 19. februára 2021, 14:30

Doba sa však mení a s ňou aj Hollywood. Fraser sa zrejme dostal z blacklistu, a tak o neho znova prejavilo záujem viacero kvalitných filmárov. Zahral si vo filme Stevena Soderbergha s názvom No Sudden Move, chystá sa na natáčanie drámy The Whale od Darrena Aronofského (mother!, Noe), no a uvidíme ho aj v troch ďalších filmoch.

Reč je o komédiách Married and Cheating a Brothers. Druhý menovaný film v súčasnosti natáča v Atlante Max Barbakow, režisér skvelej komédie Palm Springs. Rozhodne sa teda je na čo tešiť. Čerešničkou na torte je potom účasť v historickej dráme Killers of the Flower Moon, ktorú v súčasnosti natáča Martin Scorsese, informuje Deadline. Fraser sa v očakávanej snímke pre Apple TV+ predstaví po boku takých hereckých es ako Leonardo DiCaprio, Robert De Niro či Jesse Plemons. 

Brendan Fraser je podľa všetkého späť a my z toho máme veľkú radosť. Sympatický herec sa na vrchole svojej slávy venoval hlavne komédiám a dobrodružným filmom (bolo to taká menšia verzia Dwayna Johnsona), no svoj hollywoodsky comeback postavil na hraní serióznych rol. Azda nás teda presvedčí, že zo svojho hereckého rozsahu nič nestratil. 

 Killers of the Flower Moon
Zdroj: Apple TV+
Domov
Zdieľať
Diskusia