Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2021, 11:12
Čas čítania 0:46
Jakub Paulík

VIDEO: Do pitia jej dali drogy, nevedela chodiť ani rozprávať. Vyzerala ako „posadnutá“

ZAUJÍMAVOSTI DROGY
Uložiť Uložené

Tínedžerka na túto noc len tak ľahko nezabudne.

Mladú Angličanku Millie Taplinovú zo Southendu, ktorá oslavovala čerstvých 18 rokov, počas zábavy v klube niekto údajne zdrogoval. Do 5 až 10 minút po tom, ako si z ponúkaného drinku párkrát odpila, sa začala cítiť veľmi zle. Po prevoze do nemocnice jej matka zdieľala video, na ktorom tínedžerka vyzerala ako „posadnutá“, píše Mirror.

Zábery nie sú určené pre citlivé povahy, no matka mladého dievčaťa dúfa, že budú slúžiť ako výstraha pred predátormi. „Nech už je to akokoľvek znepokojujúce, ak to zachráni jedno dievča, len jedno, potom sa to oplatí zdieľať,“ povedala.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa What's On Your Mind (@whatsonyourminduk)

Dievča neustále pohybovalo čeľusťou a prsty malo skrčené v neprirodzenej polohe. Po tom, ako mu muž v klube ponúkol drink, nedokázalo približne 4 hodiny kráčať a ani rozprávať. Podľa lekárov mladej žene niekto vložil do pitia dvojicu drog, ktoré ju mali paralyzovať a zložiť.

Matka tvrdila, že sa jej dcéra nevedela hýbať, no vnímala svoje okolie. „Keď som s ňou nadviazala kontakt, videla som, že tam je, pokúšala sa so mnou o očný kontakt, ale nemohla hovoriť,“ uviedla. Keď sa z tohto stavu Millie Taplinová dostala, potvrdila, že chcela reagovať na svoje okolie, ale nedokázala prehovoriť, čo ju veľmi desilo, no lekári ju dokázali upokojiť. Prípadom sa už aktuálne zaoberá aj polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia