Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2021, 19:03
Čas čítania 3:52
Richard Balog

Vybrali sme najkrajšie futbalové dresy na sezónu 2021/2022, ktoré ľahko zakomponuješ aj do každodenných outfitov

Vybrali sme najkrajšie futbalové dresy na sezónu 2021/2022, ktoré ľahko zakomponuješ aj do každodenných outfitov
Zdroj: Nike
ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Spoločnosť Nike tentoraz takmer úplne vymazala konkurenciu a predstavila množstvo podarených kúskov pre európske veľkokluby.

Sezóna 2020/2021 priniesla aj napriek koronavírusu a prázdnym štadiónom množstvo nezabudnuteľných futbalových momentov vrátane výhry Chelsea FC v anglickom finále Ligy majstrov UEFA alebo triumfu Talianov na Eure 2020. 

Pozornosť fanúšikovskej verejnosti aj médií sa však už pomaly sústreďuje na začiatok novej sezóny 2021/2022, ktorá v Európe postupne odštartuje v priebehu najbližších týždňov. Okrem zmien v hráčskych kádroch sa vždy najviac tešíme na predstavenie nových dresov, ktoré sa aktuálne nenosia len na štadiónoch, ale aj v mestských uliciach. 

Samozrejme, najväčší dopyt je väčšinou po kúskoch s logom európskych veľkoklubov na čele s FC Barcelona či Manchester United FC. V nasledujúcich riadkoch však uvidíš, že ani menšie tímy v tomto smere nezaostávajú, skôr naopak. 

Toto je výber 10 najkrajších futbalových dresov na sezónu 2021/2022, ktoré ľahko zakomponuješ aj do svojich každodenných outfitov a budeš cool

Odporúčané
Vieme, čo sa bude nosiť túto jeseň aj budúce leto. Vybrali sme najzaujímavejšie momenty z veľkých módnych prehliadok  Vieme, čo sa bude nosiť túto jeseň aj budúce leto. Vybrali sme najzaujímavejšie momenty z veľkých módnych prehliadok 11. júla 2021, 17:31

Arsenal FC

adidas

Spoločnosť Nike síce tentoraz takmer úplne vymazala konkurenciu a predstavila množstvo podarených kúskov, avšak v tomto prípade musíme pochváliť aj značku Adidas. Návrhársky tím vytvoril pre Arsenal FC dokonalú vonkajšiu kolekciu dresov, ktorá kombinuje žltú s modrou a červenými detailmi. Uvidíme, či londýnskemu veľkoklubu prinesú šťastie na ihriskách súperov a budúci rok sa tím pod vedením trénera Mikela Artetu vráti medzi absolútnu elitu Premier League. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Arsenal Official (@arsenal)


Aston Villa FC

Kappa

Predtým než sa pozrieme na najlepšie návrhy s logom Nike, musíme spomenúť aj vonkajšiu kolekciu dresov klubu z Birminghamu od značky Kappa, ktoré sú stelesnením minimalizmu. Fanúšikovia tímu Aston Villa FC sa vďaka týmto dresom vrátia naspäť do roku 1982, keď hráči klubu triumfovali v Európskom pohári, dnešnej Lige majstrov UEFA. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aston Villa FC (@avfcofficial)


Atlético de Madrid

Nike

Šampión posledného ročníka La Ligy absolvuje domáce zápasy počas sezóny 2021/2022 v dresoch, ktoré odkazujú na vznik klubu. Návrhári v Nike stavili na klasickú dvojfarebnú červeno-bielu kombináciu v podobe pruhov, avšak tentoraz sa rozhodli dresy ozvláštniť aj o vyšúchaný efekt a ide o zaručenú trefu do čierneho. Pochváliť musíme aj zakomponovanie loga hlavného sponzora v prednej časti. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Atlético de Madrid (@atleticodemadrid)


Chelsea FC

Nike

Žltá nie je tradičná klubová farba Chelsea FC, ale po sezóne 2021/2022 možno bude. Spoločnosť Nike v tomto prípade odviedla skvelú prácu a fanúšikovia The Blues sa môžu tešiť na všetky výjazdy na ihriská súperov v Premier League aj v Lige majstrov UEFA. Približne takto si predstavujeme originálne futbalové dresy, ktoré nie sú gýčové a s radosťou by sme si ich obliekli napríklad aj k šortkám či džínsom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia