Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2021, 16:09
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Will Smith je otcom Sereny a Venus Williamsových. Sleduj emotívny trailer na športovú drámu roka

Will Smith je otcom Sereny a Venus Williamsových. Sleduj emotívny trailer na športovú drámu roka
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY KING RICHARD
Uložiť Uložené

King Richard dorazí do kín už o pár mesiacov.

King Richard sa zameriava hlavne na otca Venus a Sereny Williamsových, dvoch úžasných tenisových hráčok, ktoré zmenili svet tenisu. Richard Williams bol nezlomný fanúšik svojich dcér, ktoré prostredníctvom nekonvenčných tréningových štýlov dostal až na svetové pódiá. Jeho cieľom bolo, aby sa dievčatá dostali z neslávneho Comptonu v Kalifornii na miesta, odkiaľ ich bude vidieť každé malé dievčatko hľadajúce inšpiráciu.

Odporúčané
10 najočakávanejších augustových filmov a seriálov na Netflixe, HBO, Amazone a ďalších streamingových platformách 10 najočakávanejších augustových filmov a seriálov na Netflixe, HBO, Amazone a ďalších streamingových platformách 28. júla 2021, 8:30

Trailer nám ukazuje, že nie každý tímu Williams veril, no ani jeden z nich sa nevzdal a nakoniec sa to podarilo. Športovo-biografická dráma vyzerá veľmi nádejne. V traileri je obzvlášť skvelý Will Smith, ktorý si zahral Richarda Williamsa. Okrem skvelých športových momentov sa môžeš tešiť na slušnú rodinnú drámu. 

Réžie sa chopil Reinaldo Marcus Green (Joe Bell). Saniyya Sidney a Demi Singleton stvárňujú Venus, respektíve Serenu Williams. King Richard sa do kín a na HBO Max dostane 19. novembra.

Domov
Zdieľať
Diskusia