Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2021, 7:25
Čas čítania 0:57
Dominik Vetrák

Trailer na Ghostbusters: Afterlife sľubuje poriadnu dávku nostalgie a skvelo vyzerajúcich duchov

Trailer na Ghostbusters: Afterlife sľubuje poriadnu dávku nostalgie a skvelo vyzerajúcich duchov
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE
Uložiť Uložené

Ghostbusters: Afterlife sa dostane do kín už na jeseň.

Značka Ghostbusters bola obľúbená aj dlhé roky po tom, čo s ňou tvorca Ivan Reitman a partia okolo Billa Murrayho skončili. Pred niekoľkými rokmi ju oživili formou ženského spin-offu, ktorý dopadol katastrofálne. Producenti sa však odmietli vzdať a my sme za to vlastne aj vďační. Tentoraz oslovili starú partiu a dohodli sa, že jeden film spolu ešte natočia. 30 rokov po Ghostbusters 2 sa tak dočkáme oficiálneho pokračovania. 

Odporúčané
6 najočakávanejších kinopremiér v auguste. Uvidíme komiksovku, horor, animáky, komédie aj drámy 6 najočakávanejších kinopremiér v auguste. Uvidíme komiksovku, horor, animáky, komédie aj drámy 27. júla 2021, 14:41

V centre diania budú vnúčatá Egona Spenglera (zosnulý Harrold Davis). Volajú sa Trevor (Finn Wolfhard zo Stranger Things) a Phoebe (Mckenna Grace). Spoločne so svojou matkou Callie (Carrie Coon) dorazia na schátranú farmu svojho starkého, ktorú im zanechal spoločne s nezabudnuteľným autom a ďalšími prístrojmi lovcov duchov. A práve vtedy sa začnú diať nadprirodzené veci.

Bohužiaľ, nevieme, koľko priestoru dostanú pôvodní Ghostbusters – Dan Aykroyd ako Dr. Raymond Stantz, Ernie Hudson ako Dr. Winston Zeddmore a Bill Murray ako Dr. Peter Venkman. Okrem nich si zahrá aj Paul Rudd, Bokeem Woodbine či ďalší navrátilci z pôvodných filmov, Sigourney Weaver (Dana Barrett) či Annie Potts (Janine).

Premiéry Ghostbusters: Afterlife sa dočkáme 11. novembra 2021. Režíroval Jason Reitman, syn režiséra pôvodných filmov – Ivana Reitmana. Snímke sme zo začiatku až tak neverili, ale dnešný trailer nás potešil a prekvapil. Rozhodne je vynikajúco zostrihaný, a to ukazuje pôvodné postavy v možno 3 sekundách. Zábery nižšie vzbudzujú silnú nostalgiu a veríme, že vo finále pôjde o kvalitný film. Už z trailera je jasné, že bude mať celkom inú atmosféru než spomínaný ženský spin-off, čo je len dobre. 

Domov
Zdieľať
Diskusia