Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2021, 18:31
Čas čítania 0:35
Viktor Kniš

Keď vodiči otvorili dvere, policajtov ovial smrad marihuany. Netradičná svačina, zabáva sa polícia na Facebooku

NEWS MARIHUANA POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Dva ruksaky boli plné „NEZNÁMEJ ZELENEJ SUŠINY“

Diaľniční policajti podľa slov hovorkyne v pondelok pred 21.00 h zastavili vodiča, ktorý na diaľničnom obchvate D1 smerom na Trnavu prekročil rýchlosť. Pôvodne išlo o bežnú kontrolu, ktorá by sa skončila maximálne pokutou alebo dohovorom. 

Počas kontroly však hliadka Policajného zboru zacítila z interiéru motorového vozidla intenzívny zápach pripomínajúci marihuanu. Zistili, že na zadných sedadlách sa nachádzajú dva ruksaky.

Odporúčané
Vykopnutý poslanec Čepček naznačuje žalobu na OĽaNO za spôsob, akým sa ho zbavili Vykopnutý poslanec Čepček naznačuje žalobu na OĽaNO za spôsob, akým sa ho zbavili 27. júla 2021, 13:40


V nich bolo veľké množstvo neznámej zelenej sušiny. Materiál zaslali na kriminalistické skúmanie. „Muž bol hliadkou Policajného zboru zadržaný a eskortovaný na najbližšie policajné oddelenie na vykonanie ďalších procesných úkonov,“ ozrejmila hovorkyňa.

Domov
Zdieľať
Diskusia