Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2021, 8:23
Čas čítania 0:50
Richard Balog

Cardi B vlastní zbierku kabeliek značky Hermès v hodnote luxusnej vily v Bratislave

Cardi B vlastní zbierku kabeliek značky Hermès v hodnote luxusnej vily v Bratislave
Zdroj: Instagram/@iamcardib
MÓDA CARDI B MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Známa raperka ich má takmer 30 a s nakupovaním ďalších neplánuje prestať. Rovnakú záľubu má aj jej manžel a 3-ročná dcéra Kulture.

Nie je žiadnou novinkou, že poprední raperi sa predbiehajú v tom, kto vlastní väčší dom, hrubšiu zlatú reťaz či viac diamantových príveskov. V posledných rokoch však začali vo veľkom nakupovať aj luxusné kabelky Birkin od značky Hermès

Pravdepodobne najhodnotnejšiu zbierku vlastní bývalá striptérka a dnes úspešná raperka Cardi B, ktorá má v šatníku 26 rôznych vyhotovení a s nakupovaním ďalších neplánuje prestať. Rovnakú záľubu má aj jej manžel, raper Offset a 3-ročná dcéra Kulture, ktorá dostala prvú kabelku Birkin za približne 7 500 eur minulý rok.   

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Odporúčané
Separ v hodvábnej košeli vlastnej značky alebo sexy Karolína Chomisteková. Toto sú najzaujímavejšie outfity domácich hviezd   Separ v hodvábnej košeli vlastnej značky alebo sexy Karolína Chomisteková. Toto sú najzaujímavejšie outfity domácich hviezd 22. júla 2021, 15:30

Ceny za kabelky Birkin sa pohybujú v rozmedzí 7 000 – 500 000 eur v závislosti od veľkosti, použitých materiálov a rôznych iných požiadaviek budúceho majiteľa. Čakacia lehota je často aj niekoľko rokov. Nie však, ak si známa raperka a na Instagrame máš  100 miliónov sledovateľov. 

Samotná zbierka Cardi B má hodnotu minimálne 1 milión eur, čo sa rovná cenám za luxusné vily v Bratislave. Na fotografiách môžeš vidieť, že súčasná kráľovná ženského rapu vlastní desiatky farebných vyhotovení z klasickej, ale aj krokodílej kože, ku ktorým sa bežný človek nedostane. 

Manželský pár sa už v minulosti vyjadril o svojej záľube v nakupovaní kabeliek Birkin od Hermès: „Hip-hop prináša módne trendy. Hovoríte, že znižujeme ich hodnotu? Nie, v skutočnosti ju zvyšujeme.“  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Domov
Zdieľať
Diskusia