Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. júla 2021, 15:30
Čas čítania 2:05
Richard Balog

Separ v hodvábnej košeli vlastnej značky alebo sexy Karolína Chomisteková. Toto sú najzaujímavejšie outfity domácich hviezd

Separ v hodvábnej košeli vlastnej značky alebo sexy Karolína Chomisteková. Toto sú najzaujímavejšie outfity domácich hviezd
Zdroj: Instagram/@separ__dms, @karolinachomistek
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY
Uložiť Uložené

Česko-slovenská rapová elita, známe modelky a influencerky si módu užívajú aj počas horúcich letných dní. Inšpiruješ sa ich kombináciami za stovky eur?

Leto 2021 je v plnom prúde a plnými dúškami si ho užívame nielen my, ale aj domáce známe tváre, ktoré na drahom oblečení rozhodne nešetria ani počas horúcich dní. Vďaka tomu sa nám opätovne podarilo pripraviť súhrn najzaujímavejších outfitov v podaní hviezdnych raperov, modeliek či influenceriek, pre ktorých móda už dávno nie je len záľubou. 

Tešiť sa môžeš napríklad na Separa v hodvábnej košeli vlastnej značky, Yakshu so Sajfom po boku elektrických mercedesov, sexi Karolínu Chomistekovú alebo aj Danielu Peštovú. Nájdeš inšpiráciu v ich outfitoch? 

Odporúčané
Móda REFRESHER: Zostavili sme letné outfity influenceriek za zlomok ich pôvodnej ceny Móda REFRESHER: Zostavili sme letné outfity influenceriek za zlomok ich pôvodnej ceny 18. júla 2021, 11:30

Strýko Separ si leto užíva plnými dúškami a okrem koncertnej šnúry stíha navrhovať aj kúsky pre vlastnú značku Hood Hero®.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 𝙎𝙀𝙋𝘼𝙍 (@separ__dms)

NIK TENDO už o niekoľko dní vydáva nový album Jsem v pohodě, sem v prdeli, a tak je opäť aktívnejší aj na Instagrame. Nižšie môžeš člena labelu Milion Plus vidieť v kúskoch od značiek ICECREAM, Gallery Dept. či v teniskách zo spolupráce medzi Adidas Originals a BAPE®.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nik Tendo (@goldcigo)

Outfit ako stvorený na letné mesiace nám predviedol aj Yzomandias. Na zábere z natáčania videoklipu k skladbe Melanž má hlava labelu M+ oblečenú vzorovanú košeľu od značky GCDS, džínsy Louis Vuitton, ruksak MCM a šperky za niekoľko desiatok tisíc eur. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milion Plus (@milionplus)

Majk Spirit po boku svojej manželky a dcérky. Táto fotografia nepotrebuje žiadny komentár. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Majk Spirit (@majkspirit)

Súčasťou posledného vydania magazínu TopFashion je aj séria fotografií s Yakshom a Sajfom, ktorí predviedli viacero hriešne drahých kúskov vrátane tenisiek Nike x Sacai.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by YAK.SHA (@yak.sha)

Českú rapovú elitu v dnešnom výbere najzaujímavejších outfitov zastupuje tiež Smack na kapote auta v šortkách od Versaceho. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SMACK ONE (@smack_a51)

Odporúčané
Bella Hadid so zlatým šperkom cez prsia a plejáda modeliek v luxusných róbach. Toto sú najlepšie outfity z festivalu v Cannes Bella Hadid so zlatým šperkom cez prsia a plejáda modeliek v luxusných róbach. Toto sú najlepšie outfity z festivalu v Cannes 12. júla 2021, 14:05

Daniela Peštová vyzerá skvelo vo všetkom, čo si na seba oblečie, a tento celobiely outfit nie je výnimkou. Sako je značky Golden Goose. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Speváčka Monika Bagárová si nás získala sofistikovaným outfitom, ktorý predviedla počas fotenia pre najnovšie vydanie magazínu GRADE.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Karolína Chomisteková dlhodobo patrí medzi najštýlovejšie Slovenky, naposledy nás o tom presvedčila sofistikovaným, ale ženským outfitom nižšie. Voľné nohavice s monogramom doplnila o bielu košeľu a kabelku. Všetko od značky Elisabetta Franchi.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Karolina Chomistekova (@karolinachomistek)

Pamätáš si outfit, v ktorom by Petra Macková nevyzerala skvelo? Ak hľadáš inšpiráciu na dokonalú biznis kombináciu, našla si. Kabelka je z dielní Gucci. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Petra (@pepamack)

Dlhé čierne šaty sú stávkou na istotu, ktorou nič nepokazíš, a influencerka Alexandra Sedláčková to dobre vie. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alexandra Sedláčková ♡ (@alexsedlackova)

Záver dnešného výberu si pre seba získala Ivana Gáborík, ktorá si dovolenku v Chorvátsku užívala v takomto ľahkom outfite s kapitánskou čiapkou. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Domov
Zdieľať
Diskusia