Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2021, 11:35
Čas čítania 0:47
Kamila Šebestová TASR

Britney Spears si už môže najať vlastného právnika, ďalej bojuje o svojprávnosť

NEWS BRITNEY SPEARS
Uložiť Uložené

V LA o tom rozhodol americký súd.

 Britney Spears si bude môcť najať vlastného právnika. Rozhodol o tom súd v Los Angeles. Americká speváčka dúfa, že sa jej týmto krokom podarí vymaniť z opatrovníctva vlastného otca. Zastupovať ju bude Mathew Rosengart.

Jamie Spears je opatrovníkom svojej dcéry už 13 rokov. Stal sa ním pre jej psychické problémy. Speváčka však minulý rok požiadala o ukončenie opatrovníctva; nazvala ho krutosťou.

Otec Britney Spears spravuje jej majetok, bez jeho povolenia si vraj nemôže kúpiť ani kávu. Britney na súde hovorila o tom, že vzhľadom na otca nemôže ani šoférovať, vydať sa či mať deti. Tvrdí, že ju nútil vystupovať na koncertoch. Ak by neposlúchla, hrozili by jej súdnym konaním. 

Speváčka je v poslednom čase pomerne aktívna na sociálnych sieťach,

často na nich zobrazuje aj svojho priateľa.  

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Britney Spears (@britneyspears)

Súčasťou opatrovníctva Britney Spears je okrem jej otca aj niekoľko osôb a organizácií, ktoré spravujú speváčkin život. Po jej svedectve na súde musel odstúpiť jej bývalý právny zástupca, firma, ktorá spolu s jej otcom spravovala financie, aj manažér Larry Rudolph. 


Jamie Spears sa však naďalej odmieta vzdať opatrovníctva. Popiera tvrdenie zo strany Britney, že je zodpovedný za všetko zlé, čo sa kedy stalo. Je otázne, či sa jej spolu s právnikom podarí vymaniť z jeho opatrovníctva.

Odporúčané
Majetok Britney Spears bude naďalej spravovať jej otec. Speváčka prehrala súd, bez kontroly si nemôže kúpiť ani kávu Majetok Britney Spears bude naďalej spravovať jej otec. Speváčka prehrala súd, bez kontroly si nemôže kúpiť ani kávu 11. novembra 2020, 12:34
Domov
Zdieľať
Diskusia