Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2021 o 22:47
Čas čítania 0:47
Jakub Paulík

Nahnevaný muž z Pentagónu kričal na reportérku Kövešovú. Držal jej dvere auta, vraj od neho nemala súhlas na natáčanie

ZAUJÍMAVOSTI DROGY
Uložiť Uložené

Za reportérkou a kameramanom bežal až k ich autu.

Reportérka TV Markíza Kristína Kövešová je známa pre svoje reportáže, pri ktorých sa často dostáva do nebezpečných situácií. O nich nám porozprávala aj v staršom rozhovore. Po novom zažila konflikt s mužom z bratislavského Pentagónu, kde sa pravidelne stretávajú drogovo závislí ľudia.

Na videozázname vyhotovenom pre magazín Reflex za ňou bežala dvojica chlapov, pričom jeden z nich Kövešovej držal dvere na aute a kričal na ňu, že jej nedal súhlas na to, aby ho natáčali. Reportérke sa nakoniec podarilo dvere zavrieť a od rozzúreného chlapa spoločne s kameramanom odišla.

Pentagón či dokonca bar, v ktorom predávajú drogy pre ľudí z Pentagónu, navštívila v minulosti aj redakcia Refresheru. Domovníčka nám porozprávala, s akými situáciami sa v oblasti plnej drogovo závislých osôb pravidelne stretáva. Zaspomínala si aj na to, že to s nimi bolo kedysi ešte horšie ako teraz.

„Pred piatimi rokmi to bolo smiešne. Vtedy bol pre nás veľký úspech, keď sme tých ľudí presvedčili, nech nám nemočia na chodbách. Začali potom močiť do plastových fliaš, ktoré po niekoľkých hodinách vyniesli do kontajnera. Úspech bol preto aj to, že nám nikto nemočil na dlážku. Bolo to neskutočné. Vošli ste do vchodu na Stavbárskej 42 a každému normálnemu sa prevrátil žalúdok,“ uviedla.

Odporúčané
Domovníčka Pentagonu: Močili nám tu na chodbách, dnes narkomanom do drog primiešavajú výživové doplnky (Rozhovor) Domovníčka Pentagonu: Močili nám tu na chodbách, dnes narkomanom do drog primiešavajú výživové doplnky (Rozhovor) 4. februára 2019 o 20:44
Domov
Zdieľať
Diskusia