Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2021, 8:41
Čas čítania 0:34
Viktor Kniš

„Dnes vypijem všetko,“ vyhlásil taliansky obranca Bonucci a napil sa piva aj Coca-Coly

„Dnes vypijem všetko,“ vyhlásil taliansky obranca Bonucci a napil sa piva aj Coca-Coly
Zdroj: Claudio Villa/Getty Images
ŠPORT EURO 2020
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po veľkolepom finále Eura 2020 pobavil fanúšikov Talianska autor dôležitého gólu Leonardo Bonucci.

„Dnes vypijem všetko,“ povedal taliansky obranca Leonardo Bonucci v úvode tlačovej konferencie po jednom z najdôležitejších zápasov v jeho kariére. Pred novinárov si priniesol aj pivo, ktorého sa okamžite napil, následne si dal aj Coca-Colu, ktorá má ako hlavný sponzor turnaja Euro 2020 vyhradený priestor na produkty priamo na stole. 

Bonucci svojou bezprostrednosťou pobavil verejnosť, zároveň ide o malý odkaz na jeho kolegu, ktorý pred pár týždňami po príchode na tlačovku odložil fľaše farebného sýteného nápoja mimo záberu a všetkým odporučil, aby pili vodu. 

Odporúčané
EURO 2020: Majstrami Európy sa stali Taliani EURO 2020: Majstrami Európy sa stali Taliani 11. júla 2021, 23:56


V nedeľu večer sa odohral finálový zápas futbalových majstrovstiev Európy 2020 na londýnskom štadióne Wembley. Titul majstrov Európy si napokon po predĺžení a penaltách vyslúžili Taliani.

Taliansky obranca skóroval v 67. minúte, keď vyrovnal na 1 : 1 po prvom góle Angličana Luka Shawa. Má tak na konte veľmi dôležitý presný zásah, po ktorom sa ešte presne trafil aj v disciplíne pokutových kopov, keďže predĺženie gól neprinieslo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia