Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2021, 13:26
Čas čítania 0:52
Daniel Mikolášik

Drake zobral modelku na romantickú večeru na prázdny bejzbalový štadión. Po celý čas ich obsluhoval súkromný čašník

Drake zobral modelku na romantickú večeru na prázdny bejzbalový štadión. Po celý čas ich obsluhoval súkromný čašník
Zdroj: Getty Images/Karwai Tang
HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Prominentné rande im však prekazili televízne kamery z vrtuľníka.

Drake sa rozhodol naplánovať rande, na ktoré jeho nová známosť pravdepodobne nikdy nezabudne. Ich spoločnú romantickú večeru totiž zorganizoval na úplne prázdnom bejzbalovom štadióne Dodger Stadium v Los Angeles. Ten má kapacitu 56 000 divákov a hráva na ňom profesionálny MLB tím LA Dodgers.

Odporúčané
Drake prebral cenu Billboard Music Awards pre umelca desaťročia s plačúcim synom, DaBabymu pustili pri preberaní ceny Posta Malona Drake prebral cenu Billboard Music Awards pre umelca desaťročia s plačúcim synom, DaBabymu pustili pri preberaní ceny Posta Malona 24. mája 2021, 10:18

Ako informuje ABC, zaľúbencov zachytila televízna kamera stanice KABC z vrtuľníka, ktorý niekoľko minút krúžil nad štadiónom a pozoroval raperovu originálnu a veľmi prominentnú schôdzku. Na prázdnom ihrisku mali vlastný stôl s niekoľkochodovou večerou, drahým šampanským či vázami s kvetmi.

Domov
Zdieľať
Diskusia