Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
7. júla 2021, 17:01
Čas čítania 1:12
Daniel Mikolášik

Manžel Plačkovej odišiel zo spoločnej dovolenky taxíkom za 1 000 € a vymazal si ich spoločné fotky

OSOBNOSTI ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Po krátkom vrení na sociálnych sieťach slovenskej instagramovej kráľovnej a jej manžela je už podľa ich slov všetko zlé zažehnané.

Za posledných 24 hodín to na Instagrame manželov Strauszovcov poriadne vrelo. Podľa všetkého došlo k hádke počas ich dovolenky v Chorvátsku na letnom hudobnom festivale Zrće. Po konflikte nasledoval Reného návrat  do Bratislavy, pričom za taxík podľa vlastných slov zaplatil 1 000 eur.

Odporúčané
Zuza Plačková je bublina vytvorená okolo môjho mena, mesačne zarobím na Instagrame aj 20 000 eur (Rozhovor) Zuza Plačková je bublina vytvorená okolo môjho mena, mesačne zarobím na Instagrame aj 20 000 eur (Rozhovor) 27. novembra 2019, 11:51

Podľa vyjadrenia Zuzany Plačkovej však o nič vážne nešlo. „Ja môjho muža milujem najviac na svete a to, že sa občas pohádame, je bežné v každom vzťahu, ale nemení to nič na tom, že sa milujeme,“ napísala na Instagrame. Následne zvedavým fanúšikom odkázala, aby sa starali o svoje životy a nevypisovali jej kamarátom, čo sa stalo.

Zuzana Plačková
Zdroj: Instagram/@queen.plackova

René, ktorý predtým zo svojho profilu na Instagrame vymazal takmer všetky spoločné fotografie s Plačkovou, sa k celej veci vyjadril tiež. Najprv sa poďakoval za podporné správy, no hneď nato dodal, že sa nič vážne nestalo.

„Nič zlé sa nestalo, išiel som odtiaľ preč, lebo ma to tam nebavilo, stala sa iba nejaká pi**vinka, ktorú viem len ja, a nie som ten typ, aby som to niekde písal a vylieval si srdiečko na Instagrame. Nechám si to pre seba,“ povedal prostredníctvom instagramového príbehu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Strausz Plačková (@queen.plackova)

Na záver však načrtol, že jeho odchod mohli zapríčiniť ľudia, ktorí sa na festivale snažili na páre priživiť. „Nenávidím vtierky, pritakávačov, blbečkov a príživníkov. Nenávidím takýchto ľudí a tam som to úplne videl. Radšej budem doma kukať telku a chodiť do posilovne a je**ť takéto pi**viny, kde sme boli,“ uzavrel. 

Odporúčané
Ochutnali sme Attilovu bagetu, čipsy od Plačkovej aj hotdog od Separa. Niektoré z nich už nikdy nedáme do úst Ochutnali sme Attilovu bagetu, čipsy od Plačkovej aj hotdog od Separa. Niektoré z nich už nikdy nedáme do úst 26. marca 2023, 14:30

Vyzerá to, že manželia sa napokon udobrili a aktuálne sa už obaja nachádzajú doma na Slovensku. Pred pár hodinami pridali na sociálnu sieť video, v ktorom sa objímajú, bozkávajú a hovoria, že je už všetko v úplnom poriadku. „Dali sme si pár kvapiek cébedéčka, dali sme si kolagénik a opäť sa ľúbime,“ úsmevne reagoval René.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Strausz Plačková (@queen.plackova)

Domov
Zdieľať
Diskusia