Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2021, 8:26
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

Cardi B čaká druhé dieťa, tehotenstvo oznámila umeleckou fotografiou

Cardi B čaká druhé dieťa, tehotenstvo oznámila umeleckou fotografiou
Zdroj: Rich Fury/Getty Images
OSOBNOSTI CARDI B
Uložiť Uložené

Otcom je raper Offset zo skupiny Migos, s ktorým plánovala rozvod.

Raperka Cardi B čaká druhé dieťa. V nedeľu v noci to oznámila na svojom instagramovom profile. Pod umeleckou fotografiou zanechala len krátky opis s číslom 2 a označila svojho manžela, ktorý je otcom očakávaného bábätka. Ešte pár hodín predtým vystúpila v rámci odovzdávania cien BET Awards, kam si zobrala outfit s priehľadnou látkou na bruchu. 

Odporúčané
Momo a jeho dcéra rapujú po boku Majka Spirita v kostole. Z ich snov sa stala realita Momo a jeho dcéra rapujú po boku Majka Spirita v kostole. Z ich snov sa stala realita 28. júna 2021, 6:54

Dvojica hudobníkov už má spolu dcéru Kulture, ktorá o pár dní oslávi tretie narodeniny. Cardi B sa na sociálnych sieťach v posledných týždňoch výrazne odmlčala, viacerí si však jej neaktívnosť vysvetľovali tým, že avizovala práce na novom albume. Ten má už pravdepodobne pripravený a dnešná informácia jej tak len pomôže pri promovaní projektu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia