Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2016, 9:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Red Bull Tour Bus s Majkom Spiritom a Benom Cristovaom uvidíme na Slovensku už o týždeň

REFRESHER BEN CRISTOVAO MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Už o necelé dva týždne ikonická Karosa naštartuje motor a prinesie aj do tvojho mesta česko-slovenský hudobný náklad.

Za aktuálnou podobou Red Bull Tour Busu stojí štyri a pol tisíca hodín práce, ktoré premenili  typ linkového autobusu, Karosu ŠL 11 z roku 1977, na pojazdný hudobný stage. V zadnej časti autobusu je vytvorený špeciálny backstage pre členov kapely a vodič Red Bull Tour Busu dokáže kamkoľvek odviesť až osem ľudí. Vnútri sa vyspia tri osoby. Autobus je plne klimatizovaný a skrýva množstvo technických vychytávok. Je plne elektricky sebestačný, nechýba mu vlastný soundsystém, dve LCD televízie, receiver a blueray, mikrovlnka, tri chladničky naplnené energiou či tečúca voda. V kompletne renovovanom interiéri sú zachované pôvodné prvky ako nosiče na batožinu, palubná doska, volant, automaticky otvárané dvere a aj také detaily ako hliníkové lišty. Na celom svete existuje vrátane československej Karosy len 10 Red Bull Tour Busov, ktoré rozozvučujú mestá.

Red Bull Tour Bus s Majkom Spiritom a Benom Cristovaom uvidíme na Slovensku už o týždeň

Prvý júnový víkend - 3. a 4. júna sa pod holým nebom na streche Tour Busu Námestí Generála Klapku v Komárne a o deň na to na Námestí republiky v Lučenci obecenstvu predstavia nielen v našich domácich kruhoch dobre známi Majk SpiritBen Cristovao. Vystúpenia interpretov na Red Bull Tour Buse sú pre každého zdarma a skončením koncertov program nekončí. Noc je ešte mladá, a preto sú v oboch mestách pripravené after-parties, na ktorých môžete stretnúť aj samotných umelcov. Headlinerom týchto after-večierkov bude supporting DJ Mike Spirita GRIMASO s lokálnou podporou.

Odporúčané
LOVESTREAM prezradil ďalšie meno. Na festivale vystúpi známy slovenský interpret LOVESTREAM prezradil ďalšie meno. Na festivale vystúpi známy slovenský interpret 19. apríla 2023, 15:01

Chceš sa stretnúť s hviezdami Red Bull Tour Bus osobne? Zapoj sa do súťaže na našom webe a vyhraj stretnutie s jedným z nich. Prehodíš pár slov, dostaneš podpísaný album a možno odídeš aj so spoločnou fotografiou od profesionálneho fotografa. Ale pozor, čas máš len do 1. júna.

Red Bull Tour Bus s Majkom Spiritom a Benom Cristovaom uvidíme na Slovensku už o týždeň

Do súťaže sa zapoj tu.

Späť
Zdieľať
Diskusia