Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2021, 6:03
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Nicolasovi Cageovi unesú najlepšieho kamaráta – prasa. Tichá dráma sa razom zmení na mrazivý triler o pomste

Nicolasovi Cageovi unesú najlepšieho kamaráta – prasa. Tichá dráma sa razom zmení na mrazivý triler o pomste
Zdroj: NEON
FILMY A SERIÁLY NICOLAS CAGE PIG
Uložiť Uložené

Dráma Pig sa do kín dostane už v júli. Sleduj prvý trailer.

Nicolas Cage žije osamotený život v lesoch a v prírode so svojím kamarátom prasaťom. Spoločne hľadajú v zemi hľuzovky. Jedného dňa ich však niekto prepadne a prasa unesie. Cageova postava sa rozhodne nájsť ho za každú cenu, s čím súvisí aj jeho návrat do mesta Portland, kde musí čeliť svojej minulosti.

Netradične tichý a pokojný film od Nica Cagea sa mení na napínavý triler už v traileri, takže sme zvedaví, čo z toho vzíde. Poriadne emotívna a psychologická dráma alebo akčný, napínavý film?

Odporúčané
Recenzia: Rýchlo a zbesilo 9 Recenzia: Rýchlo a zbesilo 9 17. júna 2021, 16:30

Pre Michaela Sarnoskiho pôjde o režijný debut, pričom napísal aj scenár. Z hercov ti bude známy asi len Alex Wolf (Hereditary). Pig sa do kín dostane 16. júla, u nás sa však premiéry asi nedočkáme. Nicolas Cage má však celkom nabitý program, takže ho skôr či neskôr uvidíme v kine alebo na streamovacej platforme.

Za pozornosť stojí jeho chystaný film The Unbearable Weight of Massive Talent, kde bude hrať samého seba, prípadne seriál Joe Exotic, v ktorom stvárni excentrického chovateľa tigrov z dokumentu Tiger King.

Domov
Zdieľať
Diskusia