Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2021, 16:42
Čas čítania 0:48
Richard Balog

Raper Rick Ross kosí trávnik na svojom obrovskom pozemku. Ročne vďaka tomu ušetrí 1 milión dolárov

Raper Rick Ross kosí trávnik na svojom obrovskom pozemku. Ročne vďaka tomu ušetrí 1 milión dolárov
Zdroj: John Amis/Invision/AP, file
OSOBNOSTI RICK ROSS
Uložiť Uložené

Známy interpret v rozhovore povedal, že pri tejto aktivite nachádza odlišný druh pokoja.

Americký raper, ktorý v roku 2018 vystúpil aj na bratislavských Zlatých pieskoch, si kosí vlastný trávnik na pozemku s výmerou viac ako 800-tisíc štvorcových metrov. Rick Ross túto informáciu poskytol v rozhovore pre magazín Forbes. 

Ide o plochu, ktorá sa rovná približne 110 futbalovým ihriskám podľa parametrov UEFA. Známy interpret sa pre tento krok rozhodol po tom, čo mu ľudia v okolí hovorili, že predchádzajúci majiteľ nehnuteľnosti vo Fayetteville platil ročne 1 milión dolárov za kosenie trávy.

Autor hitov ako Hustlin' alebo Purple Lamborghini sa preto rozhodol túto činnosť vykonávať sám a podľa vlastných slov vďaka tomu nachádza aj odlišný druh pokoja. Prácu na traktore značky John Deere si vychutnáva 4-krát do roka. 

Samotnú nehnuteľnosť, ktorá má 109 izieb a minimálne rovnaký počet kúpeľní, Rick Ross kúpil ešte v roku 2014 za necelých 5 miliónov eur od známeho boxera Evandera Holyfielda. Pozemok s výmerou 500-tisíc štvorcových metrov sa mu však zunoval a neskôr dokúpil zvyšnú časť za ďalších približne 850-tisíc eur. 

V spomínanom rozhovore raper prezradil aj to, že za natáčanie filmu Cesta do Ameriky 2 s Eddiem Murphym v priestoroch jeho vily zinkasoval v prepočte asi 2 milióny eur. Hlava vydavateľstva Maybach Music Group vie nielen to, ako ušetriť na bývaní, ale ešte aj zarobiť. 

Rick Ross na archívnej snímke počas koncertu

Raper Rick Ross kosí vlastný trávnik na rozlohe viac ako 800-tisíc metrov štvorcových. Ročne vďaka tomu ušetrí 1 milión dolárov
Zdroj: John Amis/Invision/AP, file
Odporúčané
Ferrari má za sebou debutovú módnu prehliadku. Návrhom dominovali nápisy, červená farba a voľné strihy Ferrari má za sebou debutovú módnu prehliadku. Návrhom dominovali nápisy, červená farba a voľné strihy 15. júna 2021, 16:46
Domov
Zdieľať
Diskusia