Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2021, 14:02
Čas čítania 0:24
Tímea Krauszová

Opäť hrozí povinná štátna karanténa po návrate zo zahraničia? Ústredný krízový štáb o nej rokuje

NEWS KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené

Povedal to dnes Vladimír Krčméry.

Vo štvrtok zasadá ústredný krízový štáb, podľa jeho člena Vladimíra Krčméryho budú okrem iných vecí riešiť aj možnosť opätovného spustenia povinnej štátnej karantény. Šli by tam ľudia, ktorí sa na Slovensko vracajú z dovoleniek. Informoval o tom Denník N.

„Jedna vec je vycestovať, druhá je vrátiť sa,“ povedal Krčméry pred rokovaním štábu. Ľuďom odporučil, aby šli dovolenkovať na také miesta, odkiaľ sa ľahko a rýchlo vedia vrátiť autom.

Okrem toho je podľa lekára a experta na tropické choroby potrebné pretestovať každého Slováka, ktorý bol na veľkých futbalových zápasoch. Upozornil, že v minulosti takéto podujatia už pandemickú situáciu v Európe zhoršili.

Odporúčané
Unikol koronavírus z laboratória, alebo sa rozšíril prostredníctvom netopierov? Vznik pandémie vysvetľuje virológ Boris Klempa Unikol koronavírus z laboratória, alebo sa rozšíril prostredníctvom netopierov? Vznik pandémie vysvetľuje virológ Boris Klempa 16. júna 2021, 14:30
Domov
Zdieľať
Diskusia