Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. júna 2021, 12:03
Čas čítania 0:56
Viktor Kniš

Marek Bartl: Karol Ryšavý nie je môj foter. Neviem, čo mi chce rozprávať (Videorozhovor)

ŠPORT OKTAGON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V Oktagone 25 sa proti sebe postavia aj Marek Bartl a Karol Ryšavý. V Refresher obývačke sme vyspovedali jedného zo zápasníkov. Okrem prípravy sme sa porozprávali aj o súkromnom živote a novom prírastku do jeho rodiny.

Marek Bartl je jedným z najťažších zápasníkov vo svojej kategórii, bežne sa mu preto stáva, že musí schudnúť aj viac ako 10 kíl za pár týždňov. Práve v čase natáčania nášho rozhovoru absolvoval Marek jednu z najťažších fáz zhadzovania, ktorá zahŕňa prísny jedálniček, ale aj povinný pitný režim. Denne musel vypiť viac ako 7 litrov vody. V rozhovore nám odhalil, ako túto fázu pred zápasom zvláda, a prezradil, čo budú jeho prvé prijaté kalórie po zápase. 

Marek bude mať už túto sobotu zápas s Karolom Ryšavým v rámci Oktagonu 25, ktorý sa po dlhom čase bude konať aj za účasti veľkého počtu divákov. 

Svojho súpera Bartl síce rešpektuje, prekáža mu však, že ho opakovane vyzývajú súperi, ktorí majú málo zápasov a chcú si na ňom robiť meno. „Je to šikovný chalan, ale je to skôr o jeho hlave a o tom, ako sa vie nastaviť, že ide stále vpred. Nie je technický typ a nežiari v žiadnom aspekte boja. Myslím si, že mi nič nehrozí,“ povedal. 

Bartlovi nedávno operovali krížny väz v kolene, zápas však vyhral aj napriek tomu, že mal chvíľu vykĺbené jabĺčko. „Cítil som, ako sa mi čoraz viac trhá koleno,“ povedal Marek s tým, že ho mentálne nakopol tréner Ilja, keď ho najprv preplieskal po nohe a potom aj po tvári. „Všetko je to iba v hlave,“ skonštatoval. 

V rozhovore sa dozvieš, ako Bartl zvláda otcovstvo a ako sa pripravoval na zápas, ktorý ho čaká už v sobotu. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia