Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2021, 12:27
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

Minister obrany Jaroslav Naď prišiel na rokovanie vlády s krvavým čelom a nosom: proste futbal

NEWS VLÁDA EDUARDA HEGERA
Uložiť Uložené

Minister obrany si bol zahrať futbal a podľa jeho slov sa to neskončilo najlepšie.

Jaroslav Naď bol hrať pred stredajším rokovaním vlády futbal. Počas zápasu sa zranil na čele a nose. Čerstvé krvavé rany by skrýval len veľmi ťažko, preto sa rozhodol obrátiť situáciu na zábavu a fotku svojho nového imidžu zverejnil aj na Facebooku. „Veľmi sa teším, že po covidovom období som sa mohol vrátiť k môjmu obľúbenému futbalu. Dnes to nedopadlo najlepšie, ale aj taký je šport,“ skonštatoval minister obrany na sociálnej sieti. 

Minister prezradil, že sa pri pravidelnom rannom futbale zrazil s ministrom dopravy Andrejom Doležalom, jeho pád však kolega z iného rezortu nezavinil úmyselne. 

Odporúčané
Nie som poslanec OĽaNO, som z Kresťanskej únie, kričal poslanec z klubu OĽaNO v parlamente Nie som poslanec OĽaNO, som z Kresťanskej únie, kričal poslanec z klubu OĽaNO v parlamente 16. júna 2021, 10:51

Vláda na dnešnom rokovaní schvaľuje niekoľko dôležitých bodov. Už odvolala obvineného Adriána Szabóa z funkcie riaditeľa Úradu inšpekčnej služby na odporúčanie Výboru Národnej rady SR pre obranu a bezpečnosť. Na programe vlády je takisto viacero personálnych nominácií a zmien na postoch vedúcich diplomatických misií.

Zároveň dnes predstavitelia vlády schvália nové rozdelenie okresov v rámci covid automatu, ktoré bude platiť od budúceho pondelka 21. júna. 

Po rokovaní vlády sa niektorí z ministrov presunú do parlamentu, kde od včerajšieho dňa prebieha odvolávanie ministra vnútra Romana Mikulca. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia