Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2021, 19:41
Čas čítania 0:47
Daniel Mikolášik

Zuzana Čaputová sa v Bruseli stretla s Joeom Bidenom. Americký prezident vraj ocenil pokrok Slovenska

POLITIKA JOE BIDEN ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Slovenská prezidentka sa s Bidenom na samite NATO rozprávala najmä o demokratických hodnotách.

Americký prezident Joe Biden ocenil pokrok, ktorý Slovenská republika v poslednom čase dosiahla. Uviedla to prezidentka SR Zuzana Čaputová po skončení samitu NATO v Bruseli, kde sa prvýkrát osobne stretla s novým šéfom administratívy USA.


Prezidentka pripomenula, že samit je okrem oficiálnych rokovaní dobrou príležitosťou aj na rôzne bilaterálne rozhovory lídrov, pričom ocenila, že sa jej podarilo hovoriť s Joeom Bidenom.

Odporúčané
Róba, kvôli ktorej ju označovali za mafiánsku manželku, ale aj biele conversky. Toto sú najlepšie outfity Zuzany Čaputovej Róba, kvôli ktorej ju označovali za mafiánsku manželku, ale aj biele conversky. Toto sú najlepšie outfity Zuzany Čaputovej 13. februára 2021, 14:36

„Hovorili sme o dôležitosti hodnôt, ktoré nás spájajú a ktoré zdieľame. Sú to hodnoty demokracie a právneho štátu. Informovala som ho o reformách, ktoré sa na Slovensku konajú, a Biden ocenil pokrok, ktorý Slovenská republika dosiahla,“ opísala Čaputová uvedené stretnutie.

Domov
Zdieľať
Diskusia