Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2021, 11:22
Čas čítania 0:43
Richard Bonde

Prípad údajného zneužitia 16-ročného dievčaťa Herákom: mladistvej sa pýtali, či je promiskuitná, právnici krútia hlavami

NEWS POLITICI
Uložiť Uložené

Uznesenie je v mnohých aspektoch veľmi zvláštne.

Prípad sexuálneho zneužitia 16-ročného dievčaťa exposlancom Jánom Herákom je od minulého týždňa po dvoch rokoch opäť otvorený. Televízii Markíza sa podarilo získať uznesenie z vyšetrovania, nad ktorým viacerí odborníci krútia hlavou.

Odporúčané
Dievča opísalo, ako ho poslanec Ján Herák vyzliekol a vykonal na ňom súlož. Obnovili starý prípad znásilnenia vo vianočnom tábore Dievča opísalo, ako ho poslanec Ján Herák vyzliekol a vykonal na ňom súlož. Obnovili starý prípad znásilnenia vo vianočnom tábore 9. júna 2021, 10:42

Podľa právnika, ktorý sa zaoberal množstvom prípadov sexuálneho zneužívania, je získaný dokument až nezmyselne podrobný. Dôkladne opisuje poškodené dievča vrátane detailov, ako je jej dochádzka do školy, pravdovravnosť či promiskuita. Čo sa však reálne stalo, sa akoby nevyšetrovalo.

Stíhanie bolo pred dvoma rokmi zastavené, aktuálne ho opäť otvorili. Okrem spomenutého 16-ročného dievčaťa však Jána Heráka obviňujú zo zneužitia aj ďalšie dve dievčatá. 

Domov
Zdieľať
Diskusia