Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2021, 8:58
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

Veľryba takmer prehltla muža: Zrazu bola tma, potom ma vymrštila do vzduchu a bol som voľný

Veľryba takmer prehltla muža: Zrazu bola tma, potom ma vymrštila do vzduchu a bol som voľný
Zdroj: Unsplash/Todd Cravens/volně k užití
NEWS
Uložiť Uložené

Profesionálneho lovca Michaela Packarda sa pokúsila prehltnúť veľryba. Opísal, čo v ústnej dutine cicavca zažil.

56-ročného lovca homárov Michaela Packarda v piatok prehltla veľryba v štáte Massachusetts. Vráskavec dlhoplutvý napadol skúseného profesionála približne 14 metrov pod hladinou. „Z ničoho nič som zacítil, ako do mňa čosi narazilo, a potom som uvidel tmu,“ uviedol Packard pre lokálny portál Cape Cod Times, ktorý zverejnil aj jeho fotografiu z nemocnice. Keď bol v ústnej dutine veľryby, cítil, že sa pohybuje, a zároveň cítil, ako vráskavec napína svaly. 

Odporúčané
Psychiatrický pacient v Levoči ukradol sanitku. Naháňačka s policajtmi sa skončila až v lese Psychiatrický pacient v Levoči ukradol sanitku. Naháňačka s policajtmi sa skončila až v lese 12. júna 2021, 16:45

Najprv si myslel, že ho napadol žralok, uvedomil si však, že necíti žiadnu bolesť, ktorú by mu spôsobili ostré zuby. Prvé myšlienky boli prirodzené – očakával, že toto je jeho koniec, že je mŕtvy. Myslel na svojich dvoch synov, ktorí majú 15 a 12 rokov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia