Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2021, 7:43
Čas čítania 0:58
Daniel Mikolášik

Ľudia si uťahujú z videa Kim Kardashian, ktoré upravila, aby mala užšie boky. Vo videu má však vylomený prst

MÓDA KIM KARDASHIAN
Uložiť Uložené

Instagramová kráľovná retušu nezostala svojej povesti nič dlžná. Sama pritom hlása body positivity.

Internet sa zabáva na novom videu influencerky a podnikateľky Kim Kardashian a obviňuje ju z pokrytectva. Ľudia na sociálnych sieťach totiž zistili, že si dala dodatočne upraviť kampaňové video propagujúce spodnú bielizeň jej značky SKIMS, aby vyzerala chudšie, informuje portál Unilad.

Na faux pas influencerky upozornila tiktokerka Alex Kelly vo videu, ktoré si v priebehu pár dní pozrelo viac ako 25 miliónov používateľov. Tá si všimla, že keď si Kim v spodnej bielizni rukami prechádzala po svojom tele, v oblasti drieku sa jej na základe postprodukčného zásahu opticky zdeformoval ukazovák. Alex sa verejne pýta, kto schválil takúto do očí bijúcu úpravu.

Odporúčané
Hodnota biznisu s tvarujúcou spodnou bielizňou Kim Kardashian vzrástla na viac ako 1,6 miliardy dolárov Hodnota biznisu s tvarujúcou spodnou bielizňou Kim Kardashian vzrástla na viac ako 1,6 miliardy dolárov 12. apríla 2021, 19:15

Influencerku obviňujú z pokrytectva predovšetkým preto, že na jednej strane presadzuje tzv. body positivity, a teda, že by ľudia mali mať radi svoje telo také, aké je, no na druhej strane si musí upravovať postavu v postprodukcii videa, aby spĺňala neexistujúci „štandard krásy“.

@alexkelly2014

Who approved of this editing???##kardashian ##photoshopfail ##kim ##skims ##editingfail ##kimk ##kimkardashian ##onceyouseeityoucantunseeit

♬ original sound – Alex Kelly
Domov
Zdieľať
Diskusia