Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2021, 14:49
Čas čítania 0:56
Adam Novosad

Opitý Poliak na luxusnom mercedese havaroval pri Prešove. Vybuchol mu airbag, ale aj tak pokračoval v jazde

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Pneumatika mu zliezla z disku, vybuchol mu airbag a poškodil si nádrž, ale chcel pokračovať v jazde – až kým ho pri Prešove nechytili policajti.

Vodič z Poľska si vypil predtým, ako sadol za volant svojho drahého mercedesu, a potom havaroval. Nehoda sa odohrala pri Prešove pred obcou Ľubotín, kde podľa všetkého Poliak pod vplyvom alkoholu nezvládol riadenie, skončil s autom mimo cesty a zažil tvrdý náraz, pri ktorom sa mu aktivoval airbag.

„Vodič v jazde pokračoval ďalej, no keďže pri nehode bola poškodená nádrž, tak sa vozidlo po krátkom čase stalo nepojazdným,“ konštatuje polícia v statuse.

Z priložených fotografií je vidieť, že Poliak musel naraziť veľkou silou, pretože luxusný mercedes nielenže aktivoval airbag, ale nehoda mu aj poškodila palivovú nádrž a pokrivila disk, z ktorého zliezla pravá zadná pneumatika.

Opitý Poliak napriek všetkým poškodeniam ambiciózne pokračoval v jazde, ale auto mu po chvíli vypovedalo službu. Zaparkoval preto na kraji cesty, kam onedlho dorazila policajná hliadka a všimla si výrazne poškodený automobil. Šoféra preto podrobila dychovej skúške.

Domov
Zdieľať
Diskusia