Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2021, 16:02
Čas čítania 0:50
Dominik Vetrák

Hugh Jackman dokáže prežívať svoje spomienky. Zamiluje sa v nich do Rebeccy Ferguson a zamotá nám hlavu šialenými zvratmi

Hugh Jackman dokáže prežívať svoje spomienky. Zamiluje sa v nich do Rebeccy Ferguson a zamotá nám hlavu šialenými zvratmi
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY REMINISCENCE
Uložiť Uložené

Reminiscence je ambiciózne sci-fi so špičkovými hercami, ktoré sa dostane do kín už 20. augusta.

Hugh Jackman je Nick Bannister, špeciálny detektív, ktorý ľuďom pomáha prežiť ich spomienky a nájsť v nich kľúčové informácie. Užíva si život na zatopenom pobreží Miami, keď mu život zmení Mae (Rebecca Ferguson). Chce niečo nájsť vo svojich spomienkach, no záhadne zmizne. Nick je odhodlaný urobiť všetko pre to, aby ju zachránil. Šialene sa totiž do nej zamiloval. Uvedomí si však, že musí prestať žiť v spomienkach, kým ho to nezabije?

Reminiscence vyzerá z traileru veľmi zaujímavo. Prístroj schopný umožniť človeku prežiť svoje spomienky dá tvorcom množstvo skvelých nápadov, ako pracovať s príbehom a dejovými zvratmi. Ako si môžeš všimnúť v záberoch nižšie, núdza nebude ani o akčné či napínavé scény, no a nádherná Rebecca Ferguson sa nám ukáže v celej svojej kráse v nejednej šteklivej scéne.

Domov
Zdieľať
Diskusia