Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2021, 16:16
Čas čítania 0:53
Kamila Šebestová

Tajná skupina sa vyhráža poslankyni Anne Záborskej. Chcú jej rozbiť jabĺčka na kolenách kladivom

ANNA ZÁBORSKÁ INTERRUPCIE A REPRODUKČNÉ PRÁVA
Uložiť Uložené

Poslankyňa Anna Záborská zverejnila na Facebooku anonymný list. Tajná skupina ním reaguje na návrhy o interrupciách, ktoré poslankyňa opakovane predkladala.

„Nesúhlasiť neznamená nenávidieť,“ reaguje na výhražný anonym zaskočená poslankyňa Anna Záborská z poslaneckého klubu OĽaNO. List včera sama zverejnila na Facebooku.

Odosielatelia v ňom Záborskej odkazujú, že ak neprestane s návrhmi zákonov týkajúcich sa interrupcií, „jedna partia chlapcov jej ublíži tak, že tam už prestane mať chuť chodiť“.

Vo výhražnom liste zdôrazňujú, že majú Záborskej adresu a chystajú sa jej rozbiť jabĺčka na kolenách. „Chcú vás uchytiť a riadnym kladivom vám rozbiť jabĺčka na cárach na obidvoch kolenách. Kúpa vozíka pre Vás nie je problém. Že to urobia správne, nie je pochýb, lebo celé hodiny držia riadne kladivá v práci,“ píšu agresori. 

Celý list adresovaný poslankyni Anne Záborskej.
Celý list adresovaný poslankyni Anne Záborskej. Zdroj: Facebook/Anna Záborská
Domov
Zdieľať
Diskusia