Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2021, 8:26
Čas čítania 0:45
Kamila Šebestová

Mladá, krásna, pripravená na vojnu. Oddaná izraelská vojačka propaguje na Tiktoku armádu a jej agendu

Mladá, krásna, pripravená na vojnu. Oddaná izraelská vojačka propaguje na Tiktoku armádu a jej agendu
Zdroj: The Army of Defense for Israel
NEWS IZRAEL VOJNY
Uložiť Uložené

„Vždy vyhráme,“ píše mladá izraelská vojačka Natalia Fadeevová k fotke s izraelskou vlajkou, pričom pred objektívom stojí zozadu v obtiahnutých nohaviciach.

Sociálna sieť Tiktok sa často stáva nástrojom politickej propagandy. Tentoraz ide o agendu štátu Izrael, ktorý týmto spôsobom dáva najavo svoju pýchu na vlastnú armádu. Využíva na to krásne ženy, ktoré sú pripravené bojovať za svoju krajinu. Dnes majú vyše milióna followerov. 

Tiktokový účet Natalie Fedeevovej je plný jej fotiek vo vojenskej uniforme s provojnovými heslami či nacionalistickými sloganmi. Na svojom profile prezentuje svoju postavu v rôznych outfitoch, niekedy v odvážnejších pózach. Príspevky takmer vždy sprevádzajú militaristické heslá. Otázne však je, nakoľko je pridávanie fotiek jej iniciatívou alebo ide o povel zhora – zo strany izraelskej armády.

Izraelská vojačka Natalia Fadeevová.
Izraelská vojačka Natalia Fadeevová. Zdroj: Tiktok/Natalia Fadeev
Domov
Zdieľať
Diskusia