Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2021, 17:23
Čas čítania 0:54
Richard Balog

A$AP Rocky hodnotí svoje staršie outfity pre GQ. Kúsky Pyrex Vision má schované u mamy, ale už by si ich neobliekol

A$AP Rocky hodnotí svoje staršie outfity pre GQ. Kúsky Pyrex Vision má schované u mamy, ale už by si ich neobliekol
Zdroj: YouTube
MÓDA OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ
Uložiť Uložené

Na niektoré kombinácie by podľa vlastných slov najradšej zabudol.

A$AP Rocky patrí od začiatku svojej kariéry medzi našich obľúbených interpretov a zároveň má dobrý módny vkus. Dlhodobo patrí medzi najštýlovejších mužov na svete a čokoľvek si na seba oblečie, je ihneď trendom, ktorý nasledujú nielen fanúšikovia, ale aj jeho kolegovia. 

S odstupom času však aj on sám hodnotí niektoré svoje staršie outfity ako nepodarené a najradšej by na ne zabudol. Potvrdil to aj vo videu pre magazín GQ, kde viaceré hodnotil, a to vrátane tých z červeného koberca. 

Spomenul napríklad, že kúsky značky Pyrex Vision má stále odložené u mamy, ale už by si ich neobliekol. Kompletný Gucci look z týždňa módy v Miláne označil za jeden z najhorších, aký kedy na sebe mal. Viac detailných a vtipných opisov nájdeš vo videu. 

Odporúčané
Móda Refresher: Zuzana Strausz Plačková v extravagantnom komplete Marine Serre či Dara Rolins zahalená do Off-White™    Móda Refresher: Zuzana Strausz Plačková v extravagantnom komplete Marine Serre či Dara Rolins zahalená do Off-White™ 20. mája 2021, 11:54

Video natočili ako súčasť editoriálu k najnovšiemu vydaniu známeho magazínu, kde je rodák z Harlemu aj na titulnej strane. Na čiernobielych záberoch pózuje v high-endových kúskoch ovešaný drahými šperkami a dokonale stelesňuje opis „The prettiest man alive“.

Domov
Zdieľať
Diskusia