Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2021, 16:20
Čas čítania 1:01
Martin Mičuda

Nové Bentley Bentayga si vzalo do parády už aj Mansory. Výsledkom je karbónový bodykit a až 750 koní

Nové Bentley Bentayga si vzalo do parády už aj Mansory. Výsledkom je karbónový bodykit a až 750 koní
Zdroj: Mansory
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY BENTAYGA BENTLEY MANSORY TUNING
Uložiť Uložené

Mansory neostalo svojej povesti nič dlžné.

Približne pred rokom nám britský výrobca z Crewe ukázal značne zmodernizovanú podobu svojho luxusného SUV. Aj napriek tomu, že verejnosť model Bentayga prijala so zmiešanými pocitmi, vo výsledku ide o veľmi úspešný projekt. Ten sa dokonca teší relatívne veľkej obľube medzi rôznymi firmami na úpravu áut. Mansory patrí nepochybne medzi tie najpoprednejšie.

Podstatou úpravy tohto SUV je kompletne prepracovaný exteriér, ktorý je doplnený o množstvo karbónových prvkov, väčšina z nich je pritom v odhalenom stave, teda len s priehľadným lakom. Dodatočné nadstavce dostal čelný i zadný nárazník, pribudol predný spliter, bočné prahy a výrazný koncový difúzor so štvoricou koncoviek výfuku. Mansory zároveň osadilo Bentaygu vytiahnutými blatníkmi, vďaka čomu došlo k rozšíreniu karosérie o niekoľko centimetrov.

Mansory, Bentley, Bentayga,
Zdroj: Mansory

Celok stojí na dvojfarebných diskoch Y.5, ktoré majú až 23", zákazník však môže siahnuť aj po 24" riešení. Kryty spätných zrkadiel dostali rovnako nový tvar a inak to nie je ani v prípade prednej kapoty, masky či zadného strešného spojlera. Majestátne SUV následne pokrýva špecifický tmavozelený metalický lak.

Domov
Zdieľať
Diskusia