Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2021, 19:20
Čas čítania 0:41
Dominik Vetrák

Prvý trailer pre Conjuring 3: Diabol ma donútil urobiť to. V novej časti sa udejú nevysvetliteľné vraždy

Prvý trailer pre Conjuring 3: Diabol ma donútil urobiť to. V novej časti sa udejú nevysvetliteľné vraždy
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY THE CONJURING 3
Uložiť Uložené

Tretí diel obľúbenej hororovej série ukazuje svoj dej, postavy aj príšery.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It sme mali pôvodne vidieť v kinách ešte minulý rok. Našťastie štúdio Warner Bros. pred príchodom pandémie nestihlo ukázať trailer, a tak to mnohí diváci ani nevedeli.

Dnes tu však ten trailer máme, no nedá sa povedať, že by nás nadchol. Pravdepodobne pôjde o hororovú žánrovku kvalitnejšiu ako nekonečné hororové béčka, ktorých v kinách nájdeš habadej, ale dorovnať úroveň prvých dvoch dielov bude náročné.

Odporúčané
Dokument Seaspiracy: 5 bombastických tvrdení sme overili s odborníkmi – je všetko naozaj pravda? Dokument Seaspiracy: 5 bombastických tvrdení sme overili s odborníkmi – je všetko naozaj pravda? 22. apríla 2021, 9:31

Dôveru nevzbudzuje ani režisér. Jamesa Wana po dvoch častiach vystriedal Michael Chaves, ktorý doposiaľ natočil len jeden celovečerný film a pár krátkych počinov. Celovečerák je pritom The Curse of La Llorona, čo je podpriemerný horor. Nuž, budeme držať palce, aby sa z tejto kvalitnej série nestala len ďalšia dojná krava. 

Dej sa zameriava na prípad Arne Johnsona, ktorý ako prvý v histórii pred súdom tvrdil, že zabil preto, lebo ho posadol diabol. V snímke však nepochybne uvidíme aj časti iných prípadov, ktorým sa Ed a Lorraine Warrenovci venovali. Conjuring: The Devil Made Me Do It sa dočká simultánnej premiéry v kinách a na HBO Max už 4. júna. 

Domov
Zdieľať
Diskusia