Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. apríla 2021, 18:04
Čas čítania 0:40
Daniel Mikolášik

Bizarná naháňačka v Petržalke: mužovi ukradol kolobežku, ten ho stihol dobehnúť a spacifikovať

NEWS
Uložiť Uložené

Majiteľ kolobežky si zlodeja včas všimol, spacifikoval ho a zavolal políciu.

Na Panónskej ceste v bratislavskej Petržalke došlo ku kurióznemu incidentu. Na parkovisku pred tamojšou pobočkou McDonald's muž odparkoval elektrickú kolobežku a vošiel do prevádzky rýchleho občerstvenia. Medzitým mu však za bieleho dňa kolobežku ukradol 35-ročný Martin Z., informuje Polícia SR na Facebooku.

„Dňa 12. apríla 2021 odstavil na jednom z parkovísk na Panónskej ceste majiteľ elektrickú kolobežku, od ktorej sa na krátku chvíľu vzdialil do predajne s rýchlym občerstvením. V súčasnosti už obvinený Martin ,využil‘ tento krátky časový úsek, kolobežku odcudzil a z miesta na nej odišiel,“ píšu muži zákona na sociálnej sieti.

Odporúčané
REPORTÁŽ: Ako v noci policajti kontrolujú zákaz vychádzania? REPORTÁŽ: Ako v noci policajti kontrolujú zákaz vychádzania? 12. marca 2021, 14:30

Majiteľ kolobežky si však krádež včas všimol a rozbehol sa priamo za zlodejom. Zakrátko ho dobehol už na ceste mimo areálu prevádzky McDonad's. Podarilo sa mu ho spacifikovať a privolať hliadku polície. Zlodejovi teraz v prípade preukázania viny hrozia až tri roky za mrežami.

Domov
Zdieľať
Diskusia