Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2021, 14:19
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

Emma Stone si užíva život Cruelly. Fanúšikovia prirovnávajú snímku k novému Jokerovi

Emma Stone si užíva život Cruelly. Fanúšikovia prirovnávajú snímku k novému Jokerovi
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
FILMY A SERIÁLY CRUELLA
Uložiť Uložené

Štúdio Disney vydalo nový trailer pre Cruellu, prequel pre 101 dalmatíncov. Snímku uvidíme v kinách a na Disney+ už v máji.

Cruella je záporáčka zo slávnych animákov 101 dalmatíncov. Štúdio Disney sa rozhodlo spraviť z nej hlavnú postavu vo vlastnom filme, ktorý sa zameria na jej začiatky v módnom priemysle a na prvé zločiny, prostredníctvom ktorých neskôr nadobudne svoj status kriminálnej kráľovnej. Snímka nás upútala už po prvom traileri. Napokon, na podobné filmy od spoločnosti Disney nie sme zvyknutí. Pôjde o zmes krimi, trileru a akcie.

Odporúčané
The Invincible je animovaný seriál, v ktorom záporáci trhajú superhrdinom hlavy a neprežijú ani hlavné postavy The Invincible je animovaný seriál, v ktorom záporáci trhajú superhrdinom hlavy a neprežijú ani hlavné postavy 1. apríla 2021, 14:44

Dnes tu máme nový trailer, ktorý nešetrí doteraz nevidenými zábermi. Cruella vyzerá čoraz lepšie, na čom má veľký podiel aj jej predstaviteľka. Emma Stone je vynikajúca herečka a zdá sa, že rola Cruelly jej nesmierne sadla. 

Domov
Zdieľať
Diskusia