Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2021, 7:56
Čas čítania 1:11
Daniel Mikolášik

Zaseknutú loď prirovnávajú ku Krajniakovej demisii či k videu na Pornhube. Toto sú najlepšie memes o Ever Given

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Prinášame ti výber tých najlepších memečiek, ktoré ironizujú situáciu so zaseknutou loďou v plytčine Suezského prieplavu.

Pred niekoľkými dňami svet obletela správa o obrovskej kontajnerovej lodi Ever Given a jej zaseknutí v plytčine Suezského prieplavu. Egyptské úrady, ktoré majú pod správou prístav, oznámili, že na odtiahnutí gigantickej lode, ktorá zablokovala najrušnejšiu obchodnú trasu sveta, sa už pracuje.

Momentálne ju uvoľňujú remorkérmi a rýpadlami, postupné odľahčovanie plavidla vykladaním kontajnerov by mohlo zabrať niekoľko dní.

Odporúčané
Cecove meme: Kotlebovci sa mi vyhrážajú, že mi zabijú deti (Rozhovor) Cecove meme: Kotlebovci sa mi vyhrážajú, že mi zabijú deti (Rozhovor) 6. septembra 2020, 16:39

Fotografie lode, ktorá váži približne 200-tisíc ton s trupom dlhým 400 metrov, sa však okamžite chytili mnohé satirické stránky a internetoví komici, ktorí sa na bizarnej situácii zabávajú.  Vznikli mnohé vtipné meme obrázky, ktoré prirovnávajú zaseknutú loď ku vládnej kríze a oproti nej malý bager, ktorý zas predstavuje nedávnu demisiu exministra práce, sociálnych vecí a rodiny Milana Krajniaka. Ďalej satirické stránky loď prirovnávajú k videu pre dospelých na Pornhube či dokonca originálne zábery upravili na pracovisko slovenských politikov v civilnom oblečení.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial)

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial)

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @chskymchscim

Ever Given
Zdroj: Twitter Uncle Luke
Domov
Zdieľať
Diskusia