Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2021, 19:52
Čas čítania 0:28
Daniel Mikolášik

Video: Kanaďan brutálne fauloval útočníka Banskej Bystrice. Po zákroku skončil na JIS-ke s otrasom mozgu a zlomeninami na tvári

Video: Kanaďan brutálne fauloval útočníka Banskej Bystrice. Po zákroku skončil na JIS-ke s otrasom mozgu a zlomeninami na tvári
Zdroj: TASR - Pavel Neubauer
ŠPORT HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zákrok, z ktorého mrazí.

Prvé stretnutie predkola o play-off Tipos extraligy medzi Duklou Trenčín a HC ´05 Banskou Bystricou sprevádzal brutálny zákrok Kanaďana Kruisa Reddicka na banskobystrického hráča Mareka Slobodu.

Odporúčané
VIDEO: Iba 19-ročný hokejista zomrel po zásahu pukom do hlavy. Kapitán Dinamo Petrohrad bojoval o život tri dni VIDEO: Iba 19-ročný hokejista zomrel po zásahu pukom do hlavy. Kapitán Dinamo Petrohrad bojoval o život tri dni 16. marca 2021, 16:46

Ako informuje portál SME.sk, Reddick z „mŕtveho uhla“ tvrdo atakoval ramenom do hlavy Slobodu, ktorý po zásahu okamžite spadol na zem. Už na striedačke bol zjavný rozsiahly opuch najmä v oblasti očí.

Sloboda mal podľa všetkého utrpieť otras mozgu, zlomeninu podočnicového oblúka a zlomeninu tvárového skeletu. Sanitka ho previezla do nemocnice v Trenčíne priamo na oddelenie jednotky intenzívnej starostlivosti (JIS), kde si ho nechali a najnovšie informácie hovoria, že sa nevyhol ani operácii, informuje Sportdnes.sk.

Brutálny faul od Kanaďana nebol počas zápasu potrestaný ani dvojminútovým trestom. Disciplinárna komisia Slovenského zväzu ľadového hokeja (DK SZĽH) však Reddickovi pozastavila činnosť s účinnosťou od 25. marca.

Domov
Zdieľať
Diskusia