Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. marca 2021, 6:11
Čas čítania 1:08
Lukáš Čelka

Muž, ktorý sa oženil so sexuálnou bábikou, je krátko po rozvode. Nezvládol byť sám, kým bola v oprave a podviedol ju

Muž, ktorý sa oženil so sexuálnou bábikou, je krátko po rozvode. Nezvládol byť sám, kým bola v oprave a podviedol ju
NEWS
Uložiť Uložené

Svetu ukázal svoju novú partnerku, sexuálnu hračku s hlavou ženy a telom kurčaťa.

Tento muž už asi neprekvapí ničím. Kulturista Jurij Toločko sa stal virálnym, keď sa oženil so svojou sexuálnou bábikou Margo. Nedávno však oznámil fanúšikom na Instagrame, že sa stihli už aj rozviesť. Na vine bolestivého rozchodu mal byť on sám, priznal sa, že keď sa Margo poškodila a bola v servise, podviedol ju, píše portál Ladbible.

S informáciou o nevere zároveň predstavil svetu svoju novú lásku - Lolu. Sexuálna hračka má realistickú ženskú hlavu a kuracie telo. Do pupku mohutného kurčaťa sa dá aplikovať buď umelá vagína, alebo dildo.

„Pamätáš si na môj experiment s kuracím mäsom? Vtedy sa mi to naozaj zapáčilo. Chcel som takú sexuálnu hračku. Zároveň som sa rozhodol, že budem mať hárem. V našej rodine nás môže byť veľa. A práve to je vzrušujúce,“ napísal pod bizarný post Toločko.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OddJack / Yuri Tolochko (@yurii_tolochko)

Bodybuilder dodal, že sa so svojou sexuálnou bábikou Margo rozviedli, ale o detailoch rozpadu ich vzťahu ešte nie je pripravený hovoriť. Jurij a Margo sa zosobášili v novembri minulého roku, bohužiaľ, bábika utrpela technickú poruchu a bolo potrebné ju opraviť. To sa stalo tomuto vzťahu osudným.

Odporúčané
Juraj Šeliga: Matovič nám nepovedal, že neodstúpi Juraj Šeliga: Matovič nám nepovedal, že neodstúpi 16. marca 2021, 15:31

V rozhovore pre zahraničný portál sa neskôr vyjadril, že nechce, aby sa Margo opäť pokazila, a preto ju musí predať.  „Rozhodol som sa, že môžem mať niekoľko manželiek, táto tradícia existuje v niektorých východných kultúrach. Momentálne zvažujem dve možnosti. Zoznámil som sa online s ďalšou sexuálnou bábikou,“ povedal Toločko s tým, že sa dokonca rozhodol navštíviť ju a letel za ňou do Moskvy, avšak z letiska ho pre karanténu nepustili.

Okrem toho, že sa Jurij zaujíma o neobvyklé sexuálne fetiše, je tiež aktivistom LGBTQ+. V októbri bol napadnutý potom, ako sa  zúčastnil na transgenderovej demonštrácii v sukni. Skončil s otrasom mozgu, zlomeným nosom a rozštiepeným zubom.

Domov
Zdieľať
Diskusia