Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2021, 7:51
Čas čítania 0:53
Adam Novosad

Igor, choď už spať, odkazovalo premiérovi Zomri. Premiér Matovič napriek tomu pred polnocou sľúbil deň dobrých prekvapení

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Igor Matovič do noci obhajoval svoj nákup ruskej vakcíny a potom sľúbil prekvapenia.

Súčasná slovenská vláda zažila v stredu 3. marca doteraz pravdepodobne najväčšiu krízu, ktorá vyústila do rokovaní strán Za ľudí a SaS s prezidentkou Zuzanou Čaputovou. Nezhody síce spustil nákup ruskej vakcíny Sputnik V, ale podľa Veroniky Remišovej a Richarda Sulíka to nie je jediný dôvod na požadovanie zmien. Momentálny štýl vládnutia Igora Matoviča je podľa nich neudržateľný, a tak musela prísť reč na rekonštrukciu vlády.

Odporúčané
Politológ: Nevylučujem pád vlády. Záleží, kam sú hlavní aktéri ochotní zájsť (Rozhovor) Politológ: Nevylučujem pád vlády. Záleží, kam sú hlavní aktéri ochotní zájsť (Rozhovor) 3. marca 2021, 19:06

Igor Matovič napriek koaličnej kríze nešetril aktivitou na Facebooku. Najmä vo večerných hodinách, keď už vládne strany dorokovali a ľudia diskutovali o tom, čo Slovensko čaká v najbližších dňoch, sa Matovič dobre zhostil úlohy komentátora a verejnosti poslal niekoľko odkazov.

Domov
Zdieľať
Diskusia