Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2021, 9:20
Čas čítania 0:41
Adam Novosad

Došla im trpezlivosť. Množstvo obcí v okrese Nitra odmieta ďalej testovať, lebo pozitívnych pribúda málo, ale náklady sú vysoké

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Miera pozitivity v mnohých z obciach klesla pod 0,3 percenta.

Viacerým obciam v okrese Nitra došla trpezlivosť s plošným testovaním. Aj keď okres zostáva na mape Covid automatu zafarbený načierno, približne dve tretiny prevažne menších obcí už v plošnom testovaní nevidia zmysel.

Odporúčané
Je vakcína Sputnik V bezpečná? Rusko nehovorilo pravdu, nezverejnilo kompletné dáta z výskumu a zrejme jej nemá dosť ani pre seba Je vakcína Sputnik V bezpečná? Rusko nehovorilo pravdu, nezverejnilo kompletné dáta z výskumu a zrejme jej nemá dosť ani pre seba 17. februára 2021, 16:30

Miera pozitivita v nich často klesla na menej ako 0,3 percenta, počet pozitívnych prípadov rátajú v jednotkách a štát zatiaľ mobilné odberné miesta nedokázal zastrešiť, upozorňujú Správy RTVS.

Domov
Zdieľať
Diskusia