Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
16. februára 2021, 20:52
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

Eva Green si zahrá v novom filme o Troch mušketieroch. Pridá sa k nim aj černošský mušketier

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Chystajú sa rovno dva nové filmy o 3 mušketieroch.

Variety odhalilo nový film o Troch mušketieroch. Lepšie povedané, v príprave sú rovno dva. Volajú sa The Three Musketeers – D’Artagnan a The Three Musketeers – Milady, pričom sa o ne postará režisér Martin Bourboulon (Eiffel). Hlavné postavy stvárnia François Civil ako D'Artagnan, Eva Green ako Milad, Vincent Cassel ako Athos, Pio Marmaï ako Porthos a Romain Duris ako Aramis. 

Odporúčané
Teórie o WandaVision: Prečo Pietro nebude Quicksilver a ako Wanda spôsobí zrod mutantov v celom svete Marvelu? Teórie o WandaVision: Prečo Pietro nebude Quicksilver a ako Wanda spôsobí zrod mutantov v celom svete Marvelu? 15. februára 2021, 16:33

Pôjde o francúzsko-španielsko-nemeckú spoluprácu. Natáčanie oboch dielov hneď po sebe by sa malo začať toto leto vo Francúzsku. Variety odhaduje, že rozpočet pre produkciu by mal činiť slušných 73 miliónov dolárov. Pathé Film na snímkach pracuje na už 3. verzii príbehu, a to presne 100 rokov po úplne prvej verzii. 

Dej sa bude držať knižného príbehu Alexandra Dumasa. Tvorcovia však do snímky pridajú aj prvého černošského mušketiera vo francúzskej histórii menom Hannibal. Snažia sa udržať ducha pôvodnej knihy, no zároveň ho obohatiť pre súčasných divákov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia