Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2021, 8:00
Čas čítania 5:06
Richard Balog

SKIMS, Calvin Klein či Agent Provocateur. Spoznaj najzaujímavejšie značky spodnej bielizne pre všetky typy žien

SKIMS, Calvin Klein či Agent Provocateur. Spoznaj najzaujímavejšie značky spodnej bielizne pre všetky typy žien
Zdroj: Instagram / @skims & @agentprovocateur
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Či už preferuješ bavlnenú klasiku, zvodnú čipku alebo hodváb, tak v nasledujúcom výbere si rozhodne prídeš na svoje.

Posledné týždne trávime väčšinu času v domácom prostredí a každodenné problémy s výberom oblečenia sme vymenili za pyžamá, pohodlné teplákové súpravy či legíny. Rozumieme, že kvôli pandémii koronavírusu je ťažké držať sa svojej bežnej rutiny, vrátane zdravého stravovania a pravidelného cvičenia, avšak aby sme si udržali pozitivné myslenie, tak nielen ženám pomôže cítiť sa sebavedomo. 

Dopomôcť k ti tomu môže aj spodná bielizeň, v ktorej sa budeš cítiť atraktívne a zároveň v nej nebudeš trpieť. Každému vyhovuje niečo iné a zatiaľ, čo niektoré žený uprednostňujú bavlnenú klasiku, tak ďalšie milujú zvodnú čipku alebo sklz hodvábu. V nasledujúcom výbere 10 najzaujímavejších značiek, by si na svoje mala prísť každá, a to bez ohľadu na typ postavy. 

Odporúčané
Luxusná móda a drahé šperky, ale taktiež surový streetwear. Sleduj, aké outfity vytiahli NIK TENDO, Rytmus či Separ v januári Luxusná móda a drahé šperky, ale taktiež surový streetwear. Sleduj, aké outfity vytiahli NIK TENDO, Rytmus či Separ v januári 14. februára 2021, 13:31

La Perla

Na úvod máme pripravenú značku, ktorej história siaha až do roku 1954, kedy jej zakladateľka Ada Masotti začala s výrobou korzetov v talianskom meste Bologna. Postupom času spoločnosť La Perla zdokonaľovala svoje technologické procesy a v súčasnosti je dokonalým synonymom luxusnej spodnej bielizne.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by La Perla (@laperlalingerie)

Jednotlivé modely bielizne sú sofistikované, ale zároveň romantické, a to najmä vďaka čipke či hodvábu, ktorý patrí medzi obľúbené materiály návrhárov La Perla. Priamo úmerné kvalite spracovania sú avšak aj ceny, ktoré sa mimo výpredajov pohybujú v stovkách eur. 

Kompletná ponuka La Perla
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by La Perla (@laperlalingerie)


 Agent Provocateur

Písal sa rok 1994, kedy v londýnskej časti SoHo otvorila značka Agent Provocateur svoju prvú kamennú predajňu a prakticky ihneď zaujala širokú verejnosť výraznou odvážnosťou a sexualitou. Dnes ide o globálnu spoločnosť, ktorá naďalej zostáva verná svojim koreňom a my ju milujeme. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Agent Provocateur (@agentprovocateur)

Každý kúsok z dielní Agent Provocateur je stelesnením nespútanej kreativity návrhárov a túžbou byť odlišný. V aktuálnej ponuke nájdeš stovky rozličných modelov podprseniek, korzetov, nohavičiek, podväzkov a iných doplnkov, ktoré sú neodolateľné a všetky budeš chcieť vlastniť vo svojej zbierke.  

Kompletná ponuka Agent Provocateur
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Agent Provocateur (@agentprovocateur)


Calvin Klein

Aký by to len bol výber najzaujímavejších značiek spodnej bielizne, keby sme nespomenuli americkú klasiku Calvin Klein? Na módnej scene je od roku 1968 a odvtedy si získala milióny priaznivcov naprieč celým svetom, vrátane Slovenska a Česka. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein)

Spodná bielizeň CK predstavuje kultovú záležitosť pre mužov aj ženy, ktorí preferujú komfort na každodenné nosenie a zároveň im záleží na tom, čo majú oblečené. Obľúbené sú najmä klasické bavlnené kúsky s elastickým pásom, na ktorých sa vyníma logo značky, avšak za pozornosť určite stoja taktiež odvážnejšie modely a doplnky. Cenovo ide o adekvátny variant pre pracujúcich, ale aj študentov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia