Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti TV Markíza.
16. februára 2021, 15:32
Čas čítania 1:18
Sponzorovaný obsah

Úspešný slovenský seriál Pán profesor sa po prestávke vracia na obrazovky

FILMY A SERIÁLY PÁN PROFESOR
Uložiť Uložené

Prezradíme ti, kedy si budeš môcť pozrieť prvú časť.

Úspešný markizácky seriál Pán profesor sa opäť vracia na televízne obrazovky. Po krátkej prestávke sa jeho fanúšikovia môžu tešiť na pokračovanie. Prvú epizódu seriálu z prostredia bratislavského gymnázia si budeš môcť pozrieť už 1. marca.

Na pozadí mnohých problémov a príbehov, ktoré v seriáli študenti riešia, sa odvíja aj príbeh lásky medzi triednym profesorom Samom a učiteľkou Klaudiou. Ich rolí sa zhostili obľúbení herci Tomáš Maštalír a Gabika Marcinková. Po finálnej epizóde nás, ale aj Klaudiu, nechal Samo v poriadnom napätí. Využije svoju šancu, prizná konečne city ku Klaudii, alebo ju nechá odísť so snúbencom do Ameriky? Rozhodne by to bola škoda, ak by mal seriál pokračovať bez obľúbenej postavy Klaudie. 

pán profesor, samo, klaudia, markíza
Zdroj: Instagram @panprofesor.markiza

Práve Klaudia často pomáhala Samovi pri riešení mnohých problémov či nepríjemných situácií, do ktorých sa dostali niektorí z jeho študentov. Občas sa do toho chtiac-nechtiac pripletú aj kolegovia zo zborovne. Ich postavy obsadili herci Roman Luknár, Marek Geišberg, Samo Trnka, Peter Nádasdi a herečka Gabriela Dolná.

Ráchel Šoltésová na natáčaní druhej série.
Ráchel Šoltésová na natáčaní druhej série. Zdroj: Instagram/@panprofesor.markiza

V učiteľskom zbore sa však v druhej sérií seriálu objaví nová postava, ktorej úlohy sa zhostila Petra Polnišová. Postava učiteľky Barbary je živelná a energická dáma, ktorá nemá problém urobiť si po svojom, kedykoľvek to tak cíti. Keďže vyrastala na lazoch, nemá  problém narúbať drevo, opraviť strechu, no je rovnako zbehlá aj v nových technológiách, ktoré ovláda rovnako dobre ako jej žiaci. Doteraz žila šťastný single život, v ktorom nechýbali ani kamaráti s benefitmi. Po nástupe do novej práce sa to však zmení, keď stretne kolegu Laca. 

Seriálová Babara (Petra Polnišová) a Laco (Samo Trnka).
Seriálová Babara (Petra Polnišová) a Laco (Samo Trnka). Zdroj: TV Markíza

Trieda plná známych tvárí nielen zo sociálnych sietí, rozhodne nie je bezproblémová. Za výnimočnými a osobitými charaktermi študentov sa skrývajú rovnako výnimočné osoby - influenceri, modeli a modelky, speváčky či speváci. Medzi nimi napríklad Krištof Králik, Adam Bardy, Matúš Kolárovský, Diana Ristová, Ráchel Šoltésová, Tereza Romanová a mnohí ďalší.

Čo všetko sa v životoch gymnazistov v najbližších častiach udeje a ako to dopadne medzi triednym učiteľom Samom a Klaudiou, sa dozvieš v najbližších častiach. Prvú epizódu si budeš môcť pozrieť na v pondelok 1. marca o 20:30 na Markíze
Domov
Zdieľať
Diskusia