Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2021, 19:21
Čas čítania 1:04
Viktor Kniš

6ix9ine sa po mesiacoch vrátil na Instagram. Internet sa zabáva na jeho výzore

OSOBNOSTI 6IX9INE
Uložiť Uložené

Tekashi má nové tetovania a hustú bradu. Fanúšikom sľúbil novú skladbu, keď mu venujú 100-tisíc komentárov, ktoré zvládli nazbierať za prvé dve hodiny od pridania príspevku.

6ix9ine sa po dlhých mesiacoch prihlásil na Instagrame o slovo videom, v ktorom si vypýtal 100-tisíc komentárov a sľúbil, že vydá novú skladbu. Fanúšikovia aj hejteri mu prianie splnili do dvoch hodín, novinka však zatiaľ svetlo sveta neuzrela, tak budeme pravdepodobne čakať až do piatkového rána, kedy majú americkí interpreti vo zvyku zverejňovať novú tvorbu. 

Odporúčané
Keď zastrelili Biggieho, americká polícia vytvorila špeciálny „rapový útvar“. Odhaľuje to dokument o Tekashim Keď zastrelili Biggieho, americká polícia vytvorila špeciálny „rapový útvar“. Odhaľuje to dokument o Tekashim 8. decembra 2020, 9:28

Dúhový raper zaujal aj novým výzorom, má hustú bradu a dal si spraviť nové tetovania, kvôli ktorým ho niektorí prirovnávajú k omaľovánke. Niektorí poslucháči nie sú spokojní ani so samotnou ukážkou, ktorá je podľa nich Tekashiho klasikou. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @6ix9ine

Kontroverzný raper sa odmlčal krátko po vydaní druhého sólového albumu, ktorý nesplnil očakávania týkajúce sa predajov. 6ix9ine však mal logické vysvetlenie – údajne sa proti nemu postavili streamovacie služby, ktoré síce majú vo zvyku tlačiť novú hudbu reklamami nahor, v jeho prípade však používateľom nový album skôr skrývali.

Tieto svoje tvrdenia sa snažil podložiť aj videami. Neskôr si z neúspechu svojho projektu uťahoval a začal rozdávať originálne CD s dodatkom, že svoju hudbu k fanúšikom dostane, aj keď mu v tom nepomôžu Apple Music a Spotify.

Používatelia na Twitteri prirovnávajú Tekashiho novú skladbu k uspávanke alebo odpadu. Dodávajú, že trestaného interpreta nebudú vítať s otvorenou náručou.

Domov
Zdieľať
Diskusia